Radio BalkanFox

Ko je Stefan Radonjić?

Ko je Stefan koji se ne odvaja od Srne Lango? Te večeri su blistali, držali se za ruke i Beograd je pričao o njima

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uoči premijere predstave YU turneja, u jednom prestoničkom hotelu okupio se veliki broj poznatih ličnosti pre nekoliko dana, a među njima i Brankica Sebastijanović, Frano Lasić, Milica Milša i Žarko Jokanović, Ivana Dudić, Ivana i Ivan Zarić.

Uloge u predstavi tumače Srna Lango i Stefan Radonjić, koji glume bračni par. Njih dvoje zajedno glume i u seriji „Zakopane tajne„, a uoči premijere „YU turnere“ držali su se za ruke i pozirali foto-reporterima.

Kako je Stefan Radonjić počeo da se bavi glumom?

Naš mladi glumac Stefan Radonjić rođen je 1991. godine, a domaća publika upoznala ga je još kao srednjoškolca. Stefan se 2010. pojavio u seriji „Priđi bliže„, u ulozi Čukija.

Srna Lango, Stefan Radonjić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kasnije smo imali prilike da ga gledamo u ostvarenjima „Bićemo prvaci sveta„, „Dobra žena„, seriji „Sinđelići, „Zakopane tajne„…

Možda i ključnu ulogu na putu njegove karijere je odigrao jedan od naših najvećih glumaca, Bora Todorović.

— Moj otac je rekao Bori Todoroviću kako sam prolupao i hoću da idem na glumu, a tada je klasu primao Vladimir Jevtović kod koga je njegov sin Žika Todorović diplomirao. Bora je došao kod nas, upoznao me i rekao mi da dobro glumim — kaže Radonjić.

Stefan Radonjić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je s Borom podelio i jednu simpatičnu anegdotu…

U drugoj godini sam imao jedan problem kada sam radio monolog Dostojevskog koji sam izabrao i koji je bio veoma težak i patetičan. Pozvao sam Boru da mi pomogne. Gledao je tekst i jede bademe. Pokušavao je da odglumi, ali nije uspevao i iznervirao se. Rekao je: „Ovo ni ja ne mogu da odigram, a kamoli ti“ — otkrio je Radonjić za „Telegraf“ šta mu je pomoglo da shvati da je gluma pravi put za njega.

Bonus video:


05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R./prenela:B.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE