Radio BalkanFox

Nova pravila u Zvezdama Granda: Voja Nedeljković otkrio promene koje će zauvek promeniti takmičenje

Nova sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ zvanično je započela, a voditelj Voja Nedeljković, koji trenutno menja Sašu Popovića u sudijskoj stolici, predstavio je nova pravila koja će obeležiti ovu sezonu.

– Žiri će sada imati paravane između sebe koji se spuštaju kada glasaju sa „da“ ili pritisnu panik taster. Takođe, postoje paravani između članova žirija, koji se spuštaju tek nakon što kandidat završi pesmu – objasnio je Voja, dodajući da kandidati sa tri ili više glasova dobijaju pravo da biraju mentora iz redova onih koji su ih podržali.

Sa 3 ili više glasova kandidat ima pravo da bira mentora i to može biti neko od to troje koji su glasali za njega. Na primer, ko ima 6 panika automatski ispada, svi ostali idu u baraž – rekao je on.

Nedeljković je otkrio i zanimljive novine u takmičenju, ističući kako je Popović smislio ovaj sistem kako bi sprečio „prepisivanje“ među članovima žirija.

Ove godine, žiri glasa nezavisno, što omogućava da se više ne stvaraju „klanovi“, pa je Voja primetio da su članovi sada manje jedinstveni nego ranije.

– Ove godine mi je najinteresantnije to što je Popović smislio da postoje paravani i članovi žirija ne mogu da prepisuju jedan od drugoga. Nema tih klanova koji ponekad inače zavladaju u emisiji, nego svako glasa za sebe. Sad imamo po prvi put priliku da vidimo da nisu oni baš tako unisoni kao u ranijim emisijama. I da ima ‘nekome se sviđa, a neko je protiv’, a ima i onih neutralnih. Onda vidiš da je to jako teška stvar – zaključio je Voja, naglašavajući da je nova uloga u takmičenju za njega vrlo prijatna.

(Telegraf.rs/Grandonline)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE