Radio BalkanFox

Anja Mandić podelila emotivnu fotografiju povodom 18. rođendana sina

Na današnji dan pre 18 godina pokojni glumac dobio je svoje četvrto dete, a njegova supruga i jedna od najpopularnijih domaćih glumica tim povodom je objavila emotivan portret iz njihovih dana sreće.

Anastasia Mandić je jedna od miljenica publike, kao što je bio i njen obožavani suprug Milorad Mandić Manda
Anastasia Mandić je jedna od miljenica publike, kao što je bio i njen obožavani suprug Milorad Mandić Mandafoto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Kurir

Glumica Anastasia Anja Mandić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde povremeno deli porodične uspomene koje nas podsećaju na Milorada Mandića Mandu, njenog pokojnog supruga i jednog od najvoljenijih glumaca srpske scene.


Danas je za to imala divan povod – 18. rođendan njihovog sina.


Anja je objavila staru fotografiju na kojoj su Manda i ona nasmejani i zagrljeni i napisala:


Na današnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija! Kad pre 18!

 

Najmlađi Mandin sin

 

Obožavani Manda ostavio je iza sebe veliku porodicu. U prvom braku, sa Ksenijom Sonjom Burzan, dobio je Marka, Mariju i Filipa, a zatim je sa svojom drugom suprugom i glumicom Anjom Mandić dobio i sina Andriju.

 

Mandin najmlađi sin veoma mlad je doživeo nezamislimo težak udarac – bio je u gledalištu na predstavi „Petar Pan“ u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“, u trenutku kada je njegov otac doživeo srčani udar. Od njega je potom i preminuo tog tužnog juna 2016.

 


– Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak – da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju – ispričala je Anja svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulilcom“.

 

BONUS VIDEO

Sećanje Olge Odanović na Mandu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE