Radio BalkanFox

FILM DANA „12 hrabrih“ – Alo.rs

12 hrabrih

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

12 hrabrih

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih jedinica američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Avganistanu. Uspeli su da poraze talibanske protivnike i na kraju oslobode drugi najveći grad u Avganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana. Uloge: Kris Hemsvort, Majkl Šanon, Majkl Penja.

Mit

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Mit

Dr Džek Čen je uspešan arheolog, stalno u potrazi za novim otkrićima i starim civilizacijama. Ipak, postoji jedna stvar koja ga opterećuje: ponavlja mu se neobičan san u kom je on zapovednik velike istočnjačke vojske. On je kineski general Meng koji je upravo pred borbom čiji je cilj očuvati čast korejske princeze, u koju je zaljubljen. Ispričavši san prijatelju Vilijamu, a on će ga nagovoriti da zajedno krenu na Daleki istok, kako bi možda tamo pronašli obrazloženje Džekovog sna. Našavši se na mestu stare kineske grobnice, Džek će ustanoviti da se tu nalazi nešto što je njemu nekada davno pripadalo. Uloge tumače: Bing Šao, Džeki Čen, Viksing Jao.

Linija

Foto: IMDB

 

 

23.20 RTS2

Linija

Priča filma je fokusira na veterana ubicu Marka Šildsa koji traži Pelona, neuhvatljivog šefa kartela „Salazar“. Kroz razne zaplete sudbine, Šilds završava sa meštankom Olivijom, koja se takođe bori protiv vlastitih demona, a sve za dobrobit svoje kćerke. Smešten u atmosferi Tihuane u Meksiku, film je prepun akcije, drame i upoznaje nas sa mnoštvom likova koji nastanjuju najopasniji grad Severne Amerike. Uloge: Endi Garsija, Rej Liota, Esaj Morales.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE