Radio BalkanFox

BROJE SITNO DO POROĐAJA! Darko Lazić i Kaća jedva čekaju da beba dođe na svet, folker otkrio nove detalje toka trudnoće!

Darko Lazić, popularni pevač narodne muzike, nedavno se vratio sa nastupa i otkrio da se njegova supruga Katarina nalazi u devetom mesecu trudnoće, te da svakog dana očekuju dolazak prinove. Uprkos uobičajenom kasnom povratku sa nastupa, ovog puta je stigao prvom jutarnjom letom kako bi bio sa trudnom suprugom.

– Iako obično dolazim sa nastupa poslednjim letom za Beograd, sada sam došao prvim jutarnjim. Imam trudnu ženu kod kuće, moram da dođem. Ona spava, idem sada kod nje – rekao je Darko za Blic i otkrio kako reaguje na to što je njegova supruga sinoć bila u provodu.

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić i njegova supruga Katarina

 

– Pa neka ide malo u provod, što da ne. Jedno dete da mi se rodi i u kafani.

Ističući da je njegova supruga sinoć bila u provodu, Lazić je izrazio podršku njenom izlasku istakavši da to ne vidi kao problem. Otkrio je da Katarina nije zahtevna trudnica, ali da je samokritična po pitanju svog izgleda, iako se nije značajnije ugojila tokom trudnoće.

Foto: Instagram.com

Darko Lazić i njegova supruga Katarina

 

Nedavno su Darko i Katarina gostovali u emisiji „Ceca Show“ i pevač je istakao da je uživao u tom iskustvu, iako je bio prehlađen. Izrazio je zadovoljstvo emisijom i istakao da je Ceca za njega broj jedan.

Izjava Darka Lazića očekuje se da će izazvati pažnju javnosti s obzirom na otvorenost sa kojom govori o porodičnim i ličnim temama, a iščekivanje prinove svakako će biti tema o kojoj će se u narednom periodu još pisati. Pevač je pokazao da je posvećen podršci svojoj supruzi i uzbuđen zbog dolaska nove bebe u njihov dom. Svi fanovi i pratioci sa nestrpljenjem očekuju vesti o porođaju i željno iščekuju prve fotografije bebe.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE