Radio BalkanFox

Pevačica Aleksandra Mladenović udala sestru

Pevačica Aleksandra Mladenović udala sestru

Pevačica Aleksandra Mladenović juče je udala sestru Andrijanu i na društvenim mrežama otkrila detalje gala svadbenog veselja.

Pevačica Aleksandra Mladenović svet novine svet portalPevačica Aleksandra Mladenović svet novine svet portal

Ata images

Pevačica Aleksandra Mladenović najveselija na svadbi

Iako najčešće ne eksponira svoju porodicu, sada je napravila izuzetak s obzirom da je ovo poseban dan za nju i njene najmilije. Poznata pevačica je pokzala sve – od kupovine mlade, preko crkvenog venčanja, ponosne roditelje u restoranu.

Kako običaji nalažu, svatovi su se okupili ispred porodične kuće gde je obavljena kupovine mlade, naravno, uz trubače.

Pevačica Aleksandra Mladenović svet novine svet portalPevačica Aleksandra Mladenović svet novine svet portal

Instagram printscreen

Aleksandrina sestra zablistala je u venčanici kao iz bajke, dok je pevačica odabrala dugu haljinu sa resama i cirkonima, a za mladoženju su svi komentarisali da je pravi šmeker.

Andrijana je potom izgovorila sudbonosno “da” pred Bogom, nakon čega je usledila luda žurka u jednom restoranu.

– Udade se moja sekana. Srećno, princezo moja. Voli te sestra najviše – poručila je Aleksandra Mladenović.

Inače, Aleksandra ima i sestru Valentinu za koju mnogi kažu da neizmerno podseća na pevačicu. Valentina ima 24. godine i završila je Pedagoški fakultet, mada mnogi priželjkuju da krene sestrinim stopama i predviđaju joj veliki uspeh.

Pevačica Aleksandra Mladenović privlači pažnju i zbog svog turbulentnog ljubavnog života, pa nije ni čudno što je stalno pitaju da li je u vezi ili ne.

Njena poslednja veza sa Darkom Dobričaninom brzo je postala javna, zahvaljujući njihovim objavama na društvenim mrežama. Međutim, pevačica sada tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji. Pored toga, veliku pažnju je privukla i kada je otkrila detalje sukoba sa Aleksandrom Prijović.

Pevačica Aleksandra Mladenović svet novine vet portalPevačica Aleksandra Mladenović svet novine vet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, pevačice su bile cimerke u vreme dok su se zajedno takmičile u Zvezdama Granda. Potom su se posvađale jer ju je Prijovićka navodno optužila da koristi lažan profil kako bi komentarisala njeno pevanje.

– To se zaista desilo, mi smo bile jako bliske i ona je tada to izjavila. Nakon toga, kada je shvatila da to nema veze sa mnom, ona je tražila da se mi pomirimo, odnosno pozdravimo tako što ćemo se poljubiti u emisiji Zvezde Granda. Tada smo se takmičile zajedno. To je htela da uradi u znak izvinjenja jer je tu osudu javno objavila i naružila me. To je izašlo u svim novinama i svuda. Svakako, bile smo jako mlade, tada je htela da se izljubimo i pomirimo uživo u emisiji. To sam odbila, nisam htela da pravim nikakav cirkus, znam da to nije bilo tako i da se nisam bavila time. Uvek sam gledala u svoje dvorište, tako sam vaspitana. To je bezizlena situacija, ona je to takođe shvatila – rekla je Aleksandra.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE