Radio BalkanFox

Anja Mandić podelila emotivnu fotografiju sa Mandom, danas je važan dan za njihovog sina



Zabava

Anja Mandić podelila emotivnu fotografiju sa Mandom, danas je važan dan za njihovog sina

Glumica Anastasija Anja Mandić bila je u braku sa čuvenim glumcem Miloradom Mandićem Mandom sa kojim je dobila sina Andriju.

.

Foto: Milan Ilić, Vesna Lalić / Ringier

.

Njihov san danas puni 18 godina, a Anja Mandić je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju iz prošlosti na kojoj ona i Manda poziraju srećni.

Blic preporučuje

– Na danasnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srecan ostao, Andrija! Kad pre 18? – napisala je ona u opisu objave.

Podsetimo, Milorad Mandić Manda je preminuo 15. juna 2016. godine na bini usred premijere dečije predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”.

Milorad Mandić Manda

Foto: Vesna Lalić / Ringier

Milorad Mandić Manda

– Retko ko zna da smo na toj predstavi u prvom redu bili Andrija i ja. Uvek smo ga ljubili pred predstavu međutim taj dan nismo stigli. Sedeli smo u prvom redu i kako sam gledala, on je pao sa broda, pomislila sam da je to smislio, kao pada u vodu. Međutim kad se nije pomerao videla sam da nešto nije u redu, tražila sam nekoga pogledom da mi potvrdi moje strepnje i videla Bobu Mićalović, koja je isto gledala sa decom predstavu, i ona me je zbunjeno gledala. Znala sam da nešto ne valja. U tom trenutku sam sama skočila na scenu i želela da mu oči budu zatvorene međutim njemu su bile otvorene i ja sam znala da nije dobro. Bila sam rastrojena između njega koji leži na sceni i Andrije koji je u prvom redu sve to posmatrao. Zatim oni navlače zavese i izvode decu iz sale, a ja ostajem unutra na sceni, dok mi dete od devet godina ostaje iza samo – ispričala je glumica svojevremeno u emisiji „Preživeli“.

VIDEO: Anja Mandić o kumstvu s Anđelkom Prpić


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE