Radio BalkanFox

Kolekcija Elija Saba za proleće/leto 2025. godinu –magija kora mora da se vidi

Na Nedelji mode u Parizu, modna kuća Elie Saab predstavila je kolekciju za proleće/leto 2025. godine, a brend poznat po tome što slavi ženstvenost doneo je dobro poznate i zastarele teme iznenađujuće sveže i drugačije.

Elie Saab kolekcija za proleće i leto 2025. godine prikazana je na Nedelji mode u Parizu
Elie Saab kolekcija za proleće i leto 2025. godine prikazana je na Nedelji mode u Parizufoto: FOTKE EPA-EFE/ANDRE PAIN

Ready-to-wear kolekcija dizajnera Elija Saba za proleće i leto 2025. inspirisana je „sparnim afričkim vazduhom“ i „sunčanim danima savane ispod beskrajnog plavog neba“, ali ne očekujte od libanskog modnog maga zamke koje su karakterisitčne u ovim temama.


Nema drskih zebrastih šara, nema tipičnog safari šika – u pitanju je zbir komada koji odaju počast raznolikosti pejzaža Afrike i svim njenim lepotama.


U Tokijskoj palati Sab je tokom Nedelje mode u Parizu prikazao novi način da čitamo safari odela, na još luksuzniji način i u potpuno neočekivanim nijansama koje ipak asociraju na Crni kontinent.

 

U galeriji pogledajte kako izgleda kolekcija SS25 modne kuće Elie Saab.





1 / 35 Foto: FOTKE EPA-EFE/ANDRE PAIN

Siva poput slona, oker kao vetar koji nanosi pesak, crvena kao skadoksus, a sve to na kombinezonima od lana i krepa, bez sumnje nas podseća na Afriku, ali na sasvim svež i moderan način. Uz podvrnute rukave, predimenzionirano krojenu odeću i osećaj opuštenosti koja je ipak elegantna.

 

Kolekcija SS25 modne kuće Elie Saab
Kolekcija SS25 modne kuće Elie Saabfoto: FOTKE EPA-EFE/ANDRE PAIN

Animal printovi, lišće i motivi džungle su, naravno, neizbežni, ali integrisani vrlo suptilno, pa deluju sofisticiranije i imaju šmek tihe zavodljivosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Revija Suzane Perić na Nedelji mode u Parizu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE