Radio BalkanFox

Pevačica imala aferu sa oženjenim kolegom

"Varao je ženu sa mnom!" Pevačica iznela sve detalje afere sa oženjenim kolegom! Evo o kom poznatom dasi je reč!

Gabrijela, Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Gabrijela Pejčev progovorila je o aferi sa oženjenim kolegom, Semirom Džankovićem.

Pevač i učesnik „Zvezda Granda“, Semir Džanković, bio je učesnik „Farme“ 2015. godine, a u rijalitiju je tada prevario suprugu Sanelu sa koleginicom Gabrijelom Pejčev.

Pejčeva je sada javno progovorila o vezi sa oženjenim kolegom koji se ubrzo, nakon što se saznalo za njegovu aferu sa koleginicom, pomirio sa suprugom.

– To je jedna od situacija kada sam najviše bila poljuljana. Velika je medijska pompa bila u tom trenutku. Iz te situacije je izašlo to da je neko bio povređen mnogo više nego ja ili mnogo više nego on. Mislim da njegovu suprugu, Sanelu – rekla je Gabrijela, koja je priznala da je Semira volela.

Volela sam ga. Prekinula sam taj odnos jer je bio oženjen, ali u tom trenutku nisam razmišljala ni o kome, osim o sebi. Bila sam jako sebična – priznala je ona, koja je ne krije da je bila ljubavnica.

Bila sam ljubavnica. Da su mogli da me obese u centru grada, obesili bi me. Ja sam toliko bila medijski rastrgnuta da to nije bilo normalno – rekla je pevačica za Hajp.

Podsetimo, Gabrijela je na „Farmi“ boravila sa kolegom Semirom Džankovićem, sa kojim je svojevremeno imala ljubavnu vezu dok je on bio u braku, a kako pevačica kaže, nakon rijalitija je imala probleme sa depresijom.

Gabrijela Pejčev
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Imala sam momente depresije posle rijalitija. Tada sam bila u dvadesetim godinama i nisam mogla da podnesem toliki pritisak javnosti. Bilo mi je potrebno da se povučem iz javnog života, da se saberem i prođem kroz neke teške situacije – rekla je svojevremeno Gabrijela, koja ističe da joj je to uticalo na karijeru.

Gabrijela Pejčev
foto: Aleksandar Jovanović Cile

– Sve što se dešavalo negativno je uticalo na moj posao. Jednostavno, nisam znala da baratam ni estradom, ni medijima, a ni ljudima koji su me okruživali u tom trenutku.

Bonus video:


02:08

LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?! Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji

(Espreso/informer)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE