Radio BalkanFox

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Macani se brinu, Stanislavu je sve lošije


Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 30. rujna do petka, 4. listopada) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Sjene prošlosti 

RTL, 20:20 

PONEDJELJAK Olga se veseli susretu s Anom, no razočara se zbog njezina neočekivanog poteza. Iako razmišljaju javiti se jedno drugom, Olgu i Šimuna sudbina ponovno razdvoji.

UTORAK Ana se istakne na novom poslu, što ljuti Matu. Blanka je sretna jer joj je Mate obećao kupiti kuću, no on je šokiran cijenom nekretnine te se pita ima li njihova veza budućnost.

SRIJEDA Olga otkrije da je Ema zapravo špijun te, umjesto da se izravno suprotstavi Marti i Pauli, odluči iskoristiti Emu kako bi im se osvetila. Znajući kako će Marta i Paula reagirati, Olga oda Emi jednu tajnu. Marta i Paula su sumnjičave i ne vjeruju Emi, ali Olga ih uspijeva ipak uvući u svoju mrežu obmane.

ČETVRTAK Iako su suradnici u odboru mjesne zajednice, Šimun i Olga izbjegavaju svaki kontakt, što im otežava poslovnu suradnju. Marta inzistira da Olga dođe na večeru i predstavi svoga tajanstvenog dečka.

PETAK Šimun i Edo postanu rivali te Edo opominje Olgu da se drži što dalje od Šimuna. Paula smatra da će biti sigurna jedino ako se Olga i Edo ožene. Marta želi pozvati Edu i Olgu na večeru.

La Promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Tražeći Maríju Fernández Lope sretne Veru, djevojku koja bježi od nasilna oca. Vera moli kuhara da je skrije na nekoliko dana dok je otac ne prestane tražiti. Lope pristane i prošverca je na La Promesu.

UTORAK U špilji život Maríje Fernández visi o koncu. Njezini prijatelji koje vode Abel i Jana boje se da gube utrku s vremenom, ali liječnik ima ideju koja može sve preokrenuti.

SRIJEDA Posluga nastoji održavati nadu da će Maríju Fernandez naći živu, ali moraju se požuriti jer mlada sluškinja nema više ni hrane ni vode.

ČETVRTAK Abel i Jana pronađu Maríju Fernández živu, zahvaljujući Alonsu koji je uspio locirati špilju u kojoj ju je Valentín zatočio.

PETAK Jana izbjegava Manuela koji je otišao kad ga je najviše trebala. Abel koristi priliku da uvjeri prijatelja kako je njegov odnos s Janom bolji nego ikad.

Zločinački umovi 

RTL 2, 20:05 

PONEDJELJAK Nakon nekoliko podmetnutih požara prije Noći vještica u Detroitu, BAU kreće u profiliranje i pronalaženje serijskog ubojice koji se želi osvetiti ljudima koji su mu uništili život.

UTORAK Nestala žena iz Washingtona pronađena je s tajnovitim komadom papira u grlu. BAU kreće u potragu za otmičarom koji tjera svoje žrtve da ponovno odigraju scenu iz filma.

SRIJEDA Hotch je uzeo slobodne dane kako bi obilježio godišnjicu Haleyne smrti. Ostatak BAU tima istražuje je li uvjetno pušteni ubojica počinio zločin za koji je optužen. Prentiss se obraća Rossiju s neobičnim zahtjevom.

ČETVRTAK Tri stanovnika Miamija na Floridi pronađena su mrtva u svojim domovima. BAU shvati da je ubojica opsjednut afro-karipskim ritualom. Reid počne patiti od dugotrajnih glavobolja i halucinacija.

PETAK Tim u Los Angelesu dozna za planove serijskog ubojice koji je oteo tri žene i utopio ih u metanolu. U međuvremenu, Morgan primjećuje drastičnu promjenu u Prentissinu ponašanju.

Mostovi života 

Nova TV, 11:30 

PONEDJELJAK Nakon što sazna da ju je Fatih prevario, Doga donosi odluku koja će promijeniti smjer njezina života – želi prikupiti čvrste dokaze o njegovoj nevjeri kako bi osigurala skrbništvo nad nerođenim djetetom. Unatoč boli i razočaranju odlučuje se ponašati kao da je sve u redu i ništa ne sluti. Njezina pribranost i samokontrola ključne su kako bi Fatih ostao u uvjerenju da ona ništa ne zna.

UTORAK Vijest da je Nilaj rodila zdravog dječaka unosi radost u obitelj Unal. Dugi mjeseci iščekivanja konačno su završili sretnim ishodom, a Nilaj i njezin sin postaju središte obiteljske pažnje. S druge strane, Fatih se suočava s vlastitim unutarnjim nemirima.

SRIJEDA Dok su obitelj Unal i dalje puni nade u budućnost veze Nurseme i Umuta, ovaj put problem nastaje u Umutovoj obitelji. Iako su Unalovi puni podrške za ovaj par, nisu svi članovi Umutove obitelji podjednako oduševljeni njihovim planovima.

ČETVRTAK To dovodi do sukoba i dodatnih izazova za Nurseme i Umuta, koji su prisiljeni suočiti se s problemima koje nisu očekivali.

PETAK Nilaj se suočava s neočekivanim problemima nakon što njezin stolar pobjegne ostavivši nešto važno iza sebe. U međuvremenu Abdulah, sumnjičav prema ponašanju svog sina, počinje ga pratiti i otkriva da se viđa s Ajlin.

Kumovi 

Nova TV, 20:20 

PONEDJELJAK Stanislav je sve lošije pa navečer Kata dolazi po Ivku, koja ga ponovno odlazi posjetiti na ognjište, a onda Stanislavu pozli. Mirjana i Aljoša ponovno pokušavaju staviti točku na svoj odnos.

UTORAK Stanislavovo stanje je neizvjesno i Macani su u strahu za njega, a Matija zove Tomija da ga obavijesti o tome što se dogodilo. Jasenka u županovoj nesreći vidi još jednu šansu za sebe.

SRIJEDA Luce i Janko na povratku iz Sinja zateknu Vicu koji u nesvijesti leži na cesti i krvari. Marko i Martin smišljaju kako se dočepati novca koji će uložiti u kartaški klub, a onda dolaze na ideju da dignu kredit.

ČETVRTAK Milica i Zvone su u Zagrebu uspjeli riješiti žalbu na ukidanje Zaglavačkog ljeta. No ipak dan krene u potpuno krivom smjeru. Anđela zatekne Lucu kako spava na kauču, a garsonijera je zaključana. Janko pokušava izbjeći da Anđela uhvati Vicu kako spava u garsonijeri, ali ona je uporna.

PETAK Aljoša i Vinko konačno kažu Janku za Vicin uvjet da im pomogne protiv Jasenke. Zvone preko svojih zagrebačkih veza sređuje Milici žalbu na oduzeta sredstva za Zaglavačko ljeto, ali Miličina sreća nije duga vijeka. Anđela otkriva da je garsonijera zaključana i ne povjeruje u Lucino objašnjenje da se pokvarila brava.

U dobru i zlu 

Nova TV, 21:30 

PONEDJELJAK Ivana i Marina pripite nakon izlaska, odlaze pred Veljkovu firmu i na ploči ružem ispisuju ne baš laskave epitete. Veljko saziva cijelu obitelj kako bi im rekao važnu odluku.

UTORAK Nakon početnog šoka što je Veljko odlučio podijeliti kuću između Ivane i Marine, dolazi do novog problema; sukob braće Jakova i Mire. Sukob između sinova dodatno rasplamsa otprije načeti konflikt između Marine i Ivane.

SRIJEDA Ivana i Marina teško dijele životni prostor pa Ivani u pomoć uskače Nikina prijateljica odvjetnica Tereza. Ivana je svjesna da joj predstoji pravna bitka.

ČETVRTAK Joco s Veljkom, Slavenom i Željkom dolazi na dodjelu nagrada. Veljko ipak osvaja nagradu te drži pomalo nespretan govor.

PETAK Veljkove obitelji zatečene su njegovim dobitkom prestižne nagrade za projekt godine. Slaven, pak, dolazi s dobrim vijestima: dobili su kredit i posao se može nastaviti i bez Crnog!



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE