Radio BalkanFox

„Dva puta se ženio“: Stric Nedeljka Bajića Baje otkriva detalje iz žviota pevača i zašto je razočaran



Zabava

„Dva puta se ženio“: Stric Nedeljka Bajića Baje otkriva detalje iz žviota pevača i zašto je razočaran

Nedeljko Bajić Baja je jedan od retkih pevača koji je uspeo da svoj privatan život drži u tajnosti. O tome odakle je, kako je živeo, o svojim najbližima, gotovo nikada nije govorio u javnosti, a svoju porodicu nikada medijski nije eksponirao. Detalje iz života Nedeljka Bajića Baje saznajte u emisiji „Metar moga sela“ u nedelju u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117.

.

Foto: Blic TV, Vesna Lalić / Ringier

.

U rodnom mestu Nedeljka Bajića Baje svi znaju mnogo detalja iz pevačevog života koje su čak bili raspoloženi da podele i pred kamerama Blic televizije, a koje vam prenosimo u emisiji „Metar moga sela“.

U selu Šipovo, iz kog je rodom Nedeljko Bajić Baja, mnogo je onih koji su sa njim u srodstvu, a mi smo imali priliku da pored daljih rođaka pričamo i sa Bajinim stricem koji je otvorio dušu i ispričao detalje koje mnogi i iz samog sela ne znaju.

U jednom trenutku nismo mogli da ne primetimo tugu u očima Bajinog strica. Kroz razgovor sa njim, shvatili smo i da je Nedeljko dete iz mešovitog braka.

– I ona je tu svu decu, ona nije volela svog čoveka, tog mog malog burazera. Nije ga volela i onda je svu decu odvratila od njega. Vaš je ćaća pijanica, vaš je ćaća ovakav, a on ih je odhranio, on je radio dole u ambalaži jadan i odranio ih, i nešto od voća… Oni su tada imali voća više nego svi mi Bajići. Mi smo kasno počeli, eno ono je moja dole njiva i imam i jabuka i šljiva i ovo dole – pokazujem nam stric Nedeljka Bajića Baje i nastavlja:

Nedeljko Bajić Baja, emisija "Metar moga sela"

Foto: Blic TV / Ringier

Nedeljko Bajić Baja, emisija „Metar moga sela“

– Mi smo tada počeli da sadimo šljive i jabuke, oni su imali sve u izobilju… Eto, ona je tu decu odvratila, ćerka se starija udala za milicionera, razumeš, divota je proći kroz Šipovo sa njim, ma ne valja, j**em mu mater, Purkić ovakav, Purkić onakav, rastavi je. I sve je ona rastavila. I Nedeljka je ona rastavila, i Nedeljko se dva puta ženio.

Pročitajte još

Ipak, bilo je prilike i da se sretnu Nedeljko i njegov stric, a sada nam je upravo stric i otkrio šta se tom prilikom dogodilo.

– Ja sam rekao jednom, to je sramota i pričati, kad mu se udavala sestra ovamo gore, kaže: „Gde si rođio, daj da te poljubim“. Pa reko: „Božiji čoveče, kakav sam ja tebi rođa? Ti prvo i prvo nisi meni došo, nego sada da ti se nije sestra udavala, ne bi ni sada kazao gde si rođo, a tvoja mati je znala dolaziti“, reko, ovde sam prvi uveo telefonu, bio sam u Nemačkoj ’71. otišao u Minhen, kad se tek olimpijski stadion radio, ja prvi uveo i Čedo, ona velika kuća, dobra, što ima gore i garaža i sve to, nas dvojica. I ona je dolazila tu da zove Nedeljka i da priča sa Maricom, onom što je bila sa Purkićem, milcionerom… To se sve zaboravilo, Bog te… – kaže stric odmahujući rukom i dodaje:

Nedeljko Bajić Baja, emisija "Metar moga sela"

Foto: Blic TV / Ringier

Nedeljko Bajić Baja, emisija „Metar moga sela“

– I šta, šta da mu pričam, nemam šta… Neki je živ i zdrav.

Šta smo sve saznali o privatnom životu Nedeljka Bajića Baje gledajte u emisiji „Metar moga sela“ koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 nedeljom u 18 sati.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE