Radio BalkanFox

KO JE GLUMAC KOM JE POBEGLA ĆERKA?! Petar Zekavica imao ulogu SERIJSKOG UBICE, a sada otkriveno sve o njegovom životu!


Glumac Petar Zekavica je danas hitno reagovao na društvenim mrežama upućujući apel za pomoć u potrazi za svojom nestalom ćerkom Sofijom. Pozvao je sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku da se jave njemu ili policiji. Ova vest je izazvala veliku zabrinutost među javnošću, a mnoge kolege glumca poput Milana Marića i Nikole Koja su podelile Zekavičin apel u nadi da će pomoći u pronalaženju nestale devojke.

 

– U Moskvu sam stigao sa 13 godina. Otac je otišao tamo da radi, ubrzo zatim je izbio rat u Jugoslaviji i nije bilo smisla vraćati se za Beograd. Moja priča liči na mnoge priče naših ljudi po belom svetu iz tog vremena. Oduvek sam želeo da se bavim glumom, ali dugo nisam sebi to mogao da priznam. Nisam imao novca za studije. Glumu sam upisao tek kad sam završio političke nauke. U Rusiju sam se vratio 2002. i prvo sam snimao kratke i dokumentarne filmove. Moja karijera počinje 2004, kada sam dobio svoju prvu ozbiljniju ulogu u velikoj seriji „Draga Maša Berezina“, gde sam tumačio ulogu manijaka – serijskog ubice – pričao je za Kurir Petar.

Petar je igrao s ćerkom Sofijom u seriji i filmu „Vera“.

U Rusiji imam dvoje dece, Sofiju i Zahora, koji žive u Moskvi. Sofija je već imala ulogu u našem filmu, zapravo imali smo zajedničku scenu. Glumila je sa doajenima našeg glumišta, poput Nikole Koja. Pamtiću to snimanje po velikoj tremi koju sam osećao zbog njenog glumačkog debija. Kada je otac prvi put u kadru sa ćerkom, veliko je uzbuđenje, pratio sam je krajičkom oka – ispričao je Zekavica.

 

 

Podsetimo, u tekstu objavljenom na društvenoj mreži, Petar Zekavica je naveo da mu je ćerka pobegla od kuće, izražavajući duboku zabrinutost za njenu dobrobit. Ovaj dramatičan apel izazvao je veliku pažnju javnosti i izazvao talas solidarnosti među ljudima koji su delili objavu i pružali podršku glumcu u potrazi za njegovom ćerkom.

– Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće, suicidna je i tražimo je! Ovo su slike od danas! – napisao je Petar u opsiu na društvenoj mreži, uz fotografije koje možete videti u nastavku. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE