Radio BalkanFox

Ceca Ražnatović o kolegama sa estrade govorila iskreno

Ceca Ražnatović o kolegama sa estrade govorila iskreno

Đorđe David nedavno je ispričao da mu se Ceca Ražnatović našla onda kada mu je to bilo najpotrebnije. Naime, ona mu je novčano pomogla, a sada je i pevačica potvrdila ove navode i istakla da i ona vrlo dobro zna šta je muka. Između ostalog on joj je i bio gost na poslednjem koncertu koji je održala u Zvorniku.

Ceca Ražnatović o kolegama svet novine svet portalCeca Ražnatović o kolegama svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović o kolegama govorila otvoreno

– Sve je isto, i hala i ja! (smeh) Prosto ne mogu da verujem da je prošlo 30 godina od mog poslednjeg nastupa u ovoj dvorani i ja se nadam da neće morati još toliko da prođe da se ponovo vratim u istu. Mnogo je lepo, emotivno, veselo, raspevano, kao što je inače na mojim koncertima, definitivno uvek ista, dobra, energija. Srećna sam što su me pozvali organizatori i opština Zvornik, da me ugoste i stvarno su sjajni domaćini, nema šta – rekla je Ceca, pa prokomentarisala to što je gost iznenađenja na koncertu bio Đorđe David:

– A ne, on je rekao da će doći, nikada do sada nije bio ni na jednom mom koncertu. Đole je sa nama ovde isto u bekstejdžu. Mnogo mu se dopalo, kako kaže, a tek će da mi dočara svoje impresije, naravno, cediću ga kao limun. To mi mnogo znači, s profesionalne strane a i sa prijateljske strane. Došao je da me podrži, prošao je toliki put, a i drugo, značiće mi neki savet.

– Đole je u Zvezdama Granda i privatno vrlo iskren, ja poštujem ljudsku iskrenost, jer, u stvari, samo ta iskrenost te vodi na pravi put. Najviše mrzim one što me tapšu po ramenu da nađu adekvatno mesto da ti zabodu nož u leđa. Jedna moja drugarica je na to rekla: “Misliš, mekano”?

Potom je prokomentarisala da li je videla njegov intervju gde je izjavio da mu je baš ona pomogla u nevolji:

– Jesam, stvarno sam bila iznenađena, čak mi nije ni rekao da će to puštati u etar. On je prosto samo imao potrebu da kaže u datom momentu kako se osećao i da nismo svi zaboravili šta je saosećanje, šta je pravo prijateljstvo. To je bila poenta njegove izjave. Ja nisam neko ko se hvali ni humanitarnim radom, niti kakva sam osoba, uvek sam govorila neka o tome drugi pričaju. I dalje se držim toga.

Ceca Ražnatović o kolegama svet novine svet portalCeca Ražnatović o kolegama svet novine svet portal

Ata images

– Drugo, Đole je to lepo objasnio. Ja znam šta je muka. Ja znam kada trebaš čoveku da budeš rame, oslonac. I potpuno je ta moja reakcija bila prirodna. Bogu hvala da sam bila u poziciji da mogu da pomognem svom prijatelju. Ja se, bre, dobro osećam kada za nekog uradim nešto dobro, ako ga ili zaštitim, ili učinim nešto dobro, ili podržim, ja se dobro osećam – rekla je Ceca za Telegraf.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE