Radio BalkanFox

Điđi Hadid se oblepila trakom


Manekenka Điđi Hadid zapanila je prisutne na „Nedelji mode u Parizu“ u petak, predstavljajući haljinu koja je potpuno napravljena od lepljive trake jedne poznate kurirske službe. Tokom revije francuskog brenda Vetements za proleće/leto 2025, manekenka se pojavila u mini haljini bez naramenica, koja je bila izrađena u žutim i crvenim tonovima karakterističnim za jednu kurirsku službu.

Osim haljine, nosila je i elegantne špic cipele oblepljene istom trakom, što je dodatno naglasilo njen hrabri modni izraz. Reviju je zatvorila držeći se za ruke s reperom Trevisom Skotom i kreativnim direktorom brenda, Guramom Gvasalijom, stvarajući time nezaboravan trenutak na pisti.

Ovaj neobičan izbor mode izazvao je brojne komentare i pohvale, a mnogi su istakli kako je Điđi izgledala fantastično, s minimalnom šminkom i lagano izlomljenom kosom koja je doprinela njenom svežem izgledu.

Njena hrabrost da eksperimentiše s neobičnim materijalima i stilovima ponovo je pokazala zašto je jedna od najistaknutijih ličnosti u svetu mode.

 

Bonus video: 

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE