Radio BalkanFox

Glumac nakon 18 godina braka ostavlja suprugu Sandru!

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić nezvanično se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Par se venčao 2006. godine u Crkvi Svetog Marka, a iz njihovog braka proizašlo je dvoje dece, ćerka Tea i sin Vuk. Prema informacijama izvora Informera, Milan se iselio iz zajedničkog stana, što sugeriše da je došlo do ozbiljnih promena u njihovom odnosu, piše Informer. 

Sandra je jednom prilikom podelila emotivnu priču o trenutku kada ju je Milan zaprosio. Rekla je da je bila iznenađena i zbunjena, ali da je taj trenutak zauvek ostao urezan u njenom sećanju. Njihovo venčanje i početak zajedničkog života bili su predmet interesovanja javnosti, a Sandra je opisala kako je brzo nakon prosidbe cela njena okolina saznala za veridbu.

Foto: Printscreen/K1 TV

Milan Kalinić se razvodi

 

– Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem – rekla je Sandra jednom prilikom, prenosio je Stori.

Ova emotivna priča baca svetlo na period kada je njihova ljubav bila na vrhuncu, a javnost je saosećala sa ovim parom koji je delovao kao uzor mnogima.

S obzirom na to da se informacija o razvodu još uvek nije zvanično potvrdila, ostaje da vidimo kako će se Milan i Sandra nositi sa razvojem događaja. Njihov odnos i dalje će biti predmet pažnje javnosti, a obožavaoci će pratiti dalji tok događaja.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE