Radio BalkanFox

Bivša predsjednica sudjelovala na konferenciji u New Yorku, a blistala je u elegantnom izdanju

Kolinda Grabar-Kitarović trenutačno boravi u New Yorku, a sada je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografije s konferencije ‘Concordia Summit’, čiji je cilj promicanje partnerstva između vlada, tvrtki i neprofitnih organizacija u cilju rješavanja najhitnijih svjetskih potreba.

– Svaka čast Concordia Summit što je okupio tako impresivnu grupu žena u Vijeću lidera, kao i na panelima tijekom cijele konferencije – započela je objavu.

Bivša predsjednica sudjelovala je na panelu kojeg je vodila predvodnica bjeloruske oporbe Svitlana Tsikhanouskaya. 

– Naše su rasprave naglasile otpornost i sposobnost Europe da se prilagodi, ujedini i vodi kroz današnje izazove. Udubili smo se u ključnu ulogu demokratskog upravljanja i suradnje u rješavanju sigurnosnih pitanja i istražili kako Europa može produbiti svoju integraciju sa susjednim državama i promicati demokraciju u cijeloj regiji. Konsenzus je bio jasan – jačanje suradnje ključno je za sigurnu i prosperitetnu Europu.

Foto: Instagram

Osim s Tsikhanouskayom, susrela se i s drugim važnim sudionicama panela kao što su Laura Chinchilla, Henrietta Fore, Melanne Verveer, Maria Fernanda Espinosa i Telma Ortiz.

– Bila je ovo fantastična prilika da se ponovo povežem s puno prijatelja, naročito s izvanrednim ženama  – dodala je.

Foto: Instagram

I ovog puta Kolinda je bila elegantno odjevena. Odjenula je klasični model crnih hlača uz koje je uklopila bluzu nježnoljubičaste boje.

Nedavno se u New Yorku družila i s Elonom Muskom. Prisustvovala je dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council, a nama je otkrila kako je provela večer. 

Foto: Instagram



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE