Radio BalkanFox

HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU! Pevač nakon PRESUDE morao da otkrije ISTINU, evo šta se desilo na SUĐENJU Halida Muslimovića!

Poznati folk pevač Halid Muslimović dobio je konačnu presudu Vrhovnog suda Republike Srpske prema kojoj je obavezan da plati iznos od 89.462 konvertibilne marke, što približno odgovara sumi od 45.700 evra, Azi Handžić iz Prijedora. Osim primarne kazne, Muslimović će morati da plati i troškove zatezne kamate od 19. januara 2014. godine, kao i troškove postupka u iznosu od 9.048 konvertibilnih maraka, odnosno oko 4.600 evra.

Foto: Republika

Halid Muslimović

 

On je otkrio šta se dešava sa odlukom suda da on mora da plati svojoj bivšoj prijateljici mora da vrati skoro pedeset hiljada evra.

To nije baš tako kako se priča, ali ako pišu, neka pišu. Ja sam dobio četiri suda, dobiću opet, a to što se priča neka se priča, a tim što ova pisanja prouzrokuju želim sve najbolje – rekao je Halid pa dodao:

Foto: RTV Pink

Halid Muslimović priča o presudi

 

Ja ne želim da blatim drugu stranu, niti bilo šta. Moram da kažem da sam ja snimio pesmu i to je meni bitno. Takođe snimamo filmove, što je dobro. Biće dokumentarni film o mom usponu – govorio je Halid.

Podsećanja radi, tužba Aze Handžić protiv Halida Muslimovića podignuta je 2020. godine, a osnovana je na neplaćenom dugu koji je nastao tokom njihovog prijateljstva. Handžićeva je pozajmljivala novac Muslimoviću između 1996. i 2010. godine kako bi mu pomogla da prevaziđe finansijske teškoće. Nakon 2010. godine, kada je tražila vraćanje novca, Muslimović je ignorisao njene molbe, te je Aza poslala opomenu pred tužbu 19. novembra 2013. godine, ali nije dobila odgovor.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE