Radio BalkanFox

Udala se za sina političara, preselila u inostranstvo, ovako sad izgleda (FOTO)


Hrvatska pevačica Vesna Pisarović, čiji su hitovi poput „Dolje na koljena“, „Da znaš“ i „Sasvim sigurna“ osvajali top liste širom regiona početkom 2000-ih, povukla se sa muzičke scene na vrhuncu karijere. Brojni fanovi bili su iznenađeni kada je u jeku slave odlučila da se povuče i okrene potpuno novom životnom putu.

Pisarovićeva je 2002. godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji, a njena popularnost rasla je iz dana u dan. Međutim, već nekoliko godina kasnije, donela je radikalnu odluku, udala se za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara Milorada Pupovca i preselila se u Berlin.

– Ne žalim zbog ove odluke, iako je put bio trnovit – rekla je pevačica svojevremeno za medije. 

 

 

Nakon dosta godina Vesna je ipak odlučila da se vrati muzici, ali ovog puta u sasvim drugačijem žanru – džezu. Fanovi su možda očekivali nove pop hitove, ali ona je odlučila da sledi svoju strast. U jednom od intervjua, pevačica je priznala da je susret sa džez muzičarima promenio njen pogled na muziku.

– Volim džez od malih nogu, a iako nisam imala priliku da studiram na konzervatorijumu, shvatila sam da bi bila šteta ne ispuniti taj san. Susret sa džez muzičarima me je toliko očarao da više nema povratka. Džez je za mene oduvek bio velika ljubav, ali to je zahtevalo mnogo pripreme, žrtvovanja i svakodnevne discipline – istakla je ona.

 

 

Iako više ne dominira top listama, Vesna je pronašla novu publiku i umetničko ispunjenje u džezu. Njena odluka da napusti pop karijeru ostaje intrigantna, ali ona ne krije da je srećna što je sledila svoje snove, bez obzira na težak put kojim je krenula.

Uz promene u muzičkom pravcu, usledile su i promene u imidžu, a poslednjih godina učestalila je nastupe, pa je tako nedavno održala i kocert u Beogradu.

 

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE