Radio BalkanFox

Stric Nedeljka Bajića Baje otkrio šokantnu istinu o pevaču: „To je žalosno pričati o svome“

Kao što je doro poznato o životu Nedeljka Bajića Baje malo toga se zna, a još manje u kakvim je odnosima sa svojim rođacima koji i dalje žive u njegovom rodnom mestu koje pevač inače često obilazi.

Šetajući i tragajući za pričama o Nedeljku Bajiću Baji po njegovom rodnom selu, ekipa emisije „Metar moga sela“ spazila je gospodina koji je sedeo sam u svom dvorištu. Obradovao se našoj poseti, ali ne baš toliko i kada smo mu rekli zbog čega smo došli. Čini se da je ime popularnog pevača probudilo bolne emocije i neke stare rane.

– Ja i njegov tata smo mala braća. Taj čovek, šta ja znam, ne mogu ništa dobro reći o njemu. Barem da dođe da upita kako si strikane, ja sam njemu po pravilu stric, tatin mali brat – kaže ovaj gospodin koji je otvorio dušu pred kamerama Blic televizije i priznao nam kada je poslednji put video Nedeljka Bajića Baju.

Pročitajte još

– Ja ne znam, ima možda, pa ne znam, ima više od sedam-osam godina. Ja ne znam jesam li ga video i tada, ma pre deset godina… Ma, možda i više, kad mu se sestra udavala i kada su zagrađivali, pomogao sam im i svašta nešto, i radi međa, svađali se sa njima… Ostao je rano bez tate i bez dede.

Zatim se stric osvrnuo na to da li je Baji bilo teško da odrasta bez oca.

– Pa jeste, bilo je, ali eto, sa majkom, tako je nekako, i tamo-vamo, i brat mu radio kao konobar, negde tamo na moru. Zaradio je nešto para i malo mu dao da počne da peva, išao je po kafanama – kaže stric, a zatim je pomenuo i kako je njegova žena pomagala Nedeljku Bajiću Baji:

– Moja žena mu je, možete da ga pitate, dolazio je da mu ušije pantalone, pukle su negde, a ona je radila u trikotaži, šila… I tako, svašta nešto – odmahuje stric rukom prisećajući se kako su pomogli Baji.

Nedeljko Bajić Baja, emisija "Metar moga sela"

Foto: Blic TV / Ringier

Nedeljko Bajić Baja, emisija „Metar moga sela“

Međutim, kada se stricu dogodila nesreća i kada mu je izgorela kuća Nedeljko Bajić Baja, kako stric kaže, nije mu pomogao.

– Meni je kuća izgorela, kada sam došao sa brda, kuće nema, ostala mi štala – pokazuje nam stric i nastavlja da objašnjava:

– Vidiš kolika je ovamo štala, sto metara sena u njoj, nije se zapalila, zapalila mi kuću. I onda kad sam čuo, da je neko njega pitao: „Da li pomažeš rođacima, jer im je kuća izgorela?“, on kaže: „Jesam, pomažem, kako ne“.

A onda nam je stric rekao pravu istinu i to da li je istina to što je Nedeljko Bajić pričao.

Nikad nije ljudi moji doneo mi kutiju cigara, tada sam pušio, mi smo familija, to je žalostno pričati o svome. Da je barem doneo kutiju cigra ja bi rekao dobar je i šta ti ja znam, to sam dete tako voleo, ali to se tako, da izvineš odprdilo, on nigde ovde ne ulazi u naše kuće – kaže stric pomalo razočaran u pevača i nastavlja:

– Dođe autom, džipom Mercedesom, luksuznim, ali nikad neće ovde da prođe. To je žalosno, žalosno, ništa drugo.

Nedeljko Bajić Baja, emisija "Metar moga sela"

Foto: Blic TV / Ringier

Nedeljko Bajić Baja, emisija „Metar moga sela“

Iako nije imao reči hvale za svog rođaka stric mu je poželeo sve najbolje.

– Ne treba da on meni da kaže, evo izgorela ti je kuća, evo ti hiljadu maraka, pa se pomozi, evo ti petsto, evo ti… Ne treba mi ni sto, ni pedeset, razumeš, ali dođi, kako si, imaš li kakvih problema, da nisi bolestan, treba li da ti kupim ja lekove, ja sam imao dva infarkta i ugrađena su mi dva stenta, još jedan stent treba da ugradim… Ma… – kaže stric.

Šta nam je još sve otkrio stric, ali i komšije i ostali rođaci Nedeljka Bajića Baje, saznajte u nedelju u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117 nedeljom u 18 sati u emisiji „Metar moga sela“.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE