Radio BalkanFox

Ivana Keneški ucenjivala oženjenog muškarca

"Spavala sa oženjenim, pa ga ucenjivala za novac, prodavala se i za piće": Javnost u šoku posle saznanja o crnki

Ivana Keneški, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Keneški odmah se istakla u Eliti 8 kako svojim ponašanjem, tako i intimnim odnosima pred kamerama.

Ona je u nekoliko navrata pokazala da ima kratak fitilj, pa je lomila po imanju i neupešno pokušavala pobeći.

I sama je priznala da je pravila velike greške u mladost zbo kojih se sada kaje, a neke od njih otkrila je i njena bivša drugarica.

Ona je za Pink.rs otkrila kompletnu istinu o Ivani i njenom životu.

Kako tvrdi, Ivana je imala aferu sa zauzetim muškarcem, kog je kasnije ucenjivala za novac, kako ne bi otkrila celu njihovu avanturu njegovoj partnerki.

– Ivana i ja smo bile bliske drugarice i ona se meni poveravala o svim svojim ljubavnim avanturama i aferama, pa mi je isto tako rekla i da je bila sa starijim zauzetim čovekom, s kojim je imala s*ks. Nije problem što je ona imala s*ks, već to što je ona tog zauzetog čoveka kasnije ucenjivala za novac, govoreći mu da će kompletnu istinu o aferi da kaže njegovoj partnerki, što je mene šokiralo i nisam nikada htela da se petljam u te njene „mutne“ radnje – priča ona i dodaje:

Takođe, ono što znam jeste da je u više navrata imala intimne odnose sa nekim muškarcima da bi joj oni platili piće, tj. da bi imala besplatno piće na splavovima, toliko o njoj, ne bih dalje, mislim da je svima jasno o kakvoj devojci je reč – izjavila je za Pink.rs Ivanina nekadašnja bliska drugarica.

Podsetimo, pored svađa sa cimerima koje su sve učestalije, Ivana je bila u odnosu sa Urošem Rajačićem, sa kojim je bila intimna, kako je ona sama otkrila, tri puta, a koji je na kraju ostavio, kako bi uplovio u ljubavnu vezu sa Milanom Šarac Mimas. Takođe, pre nego što je stupila u odnos sa Rajačićem, ona je bila u ljubavi sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, koji je isto tako ostavio nakon nekoliko dana.


06:56

Conja raskrinkao Ivana Marinkovića i Jelenu: Jelena ga je varala a on je bolestan

(Espreso/blic/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE