Radio BalkanFox

Brat Dine Jelusića rasturio je u Potjeri, u Superpotjeri izgubio: ‘Barem sam se borio do kraja’

Jesenski dio druge sezone ‘Superpotjere‘ počeo je napetim dvobojima četvero natjecatelja, među kojima je bio i Bruno Jelusić, brat glazbenika Dine Jelusića. Bruno je student Ekonomskog fakulteta, a već se ranije natjecao na ‘Potjeri‘. 

U Superpotjeri se Bruno odlučio za dvoboj sa svih pet lovaca za 20.000 eura i 10 sekundi prednosti. Nažalost, zbog četiri netočna odgovora nije uspio pobijediti u napetoj završnici. Lovci su znali sve odgovore, a na kraju im je na satu ostalo 11 sekundi. 

– Presudila vam je, doslovce, jedna pogreška – rekla je Morana čestitajući. 

Foto: HRT

 
– Drago mi je što sam odigrao protiv svih lovaca jer obožavam i Potjeru i Superpotjeru. Barem znam da sam se borio do kraja. Hvala vam – rekao je Bruno. U novoj epizodi najuspješniji bio je Tomislav Vlaić. Pobijedio je četvero lovaca i osvojio 10.000 eura.

Gledatelji su Brunu i ranije mogli vidjeti u ‘Potjeri’. Debitirao je u listopadu 2023., a u epizodi koja se emitirala u svibnju bio je dio ekipe koja je u završnoj potjeri imala 16 koraka prednosti i naposljetku odnijela 20.000 eura. 

Foto: HRT

Tada je Bruno, inače veliki zaljubljenik u kvizove, zahvalio lovcu Deanu Kotigi što mu je ‘dignuo inat’, a lovac ga je pohvalio i poručio da mu se sviđa njegov način igre. 

Bruno Jelusić je ove godine u bratovo ime preuzeo nagradu Porin za najbolji album rock glazbe. Uz njega je bila i sestra Lorena, a ponos zbog bratovog uspjeha nisu skrivali. 

Zagreb: Dodjela glazbene nagrade Porin u HoB-u Zagreb

Zagreb: Dodjela glazbene nagrade Porin u HoB-u Zagreb |

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Još mi je veće značenje svega kada znam koliko je truda uložio u ovo, a najviše to znamo mi koji smo s njim od prvoga dana – izjavio je svojedobno Bruno. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE