Radio BalkanFox

Razvod Milana Kalinića glavna tema u medijima

Razvod Milana Kalinića zatekao je javnost. Posle 18 godina zajedničkog života glumac je navodno odlučio da stavi tačku na svoj brak.

razvod milana kalinića

Instagram

Odluka da se krene u brakorazvodni proces nikad nije jednostavna, posebno kod ljudi koji su, pored mnogobrojnih profesionalnih uspeha, stvorili porodicu i dobili dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka.

Da je razvod Milana Kalinića neminovan pokazuje činjenica da se voditelj već iselio iz zajedničkog stana, saznaje „Informer“.

Na ovu osetljivu temu Kalinić nije želeo da govori, a budući da su važili za jedan od najskladnijih parova nikome nije jasno šta je uzrok takve odluke.

– Nemam komentar, nemam nikakav komentar – kratko je poručio.

Podsećanja radi, Milan i Sandra su 2006. godine u crkvi Svetog Marka razmenili bračne zavete. Gala proslava upriličena je u poznatom beogradskom restoranu, a žurka je, prema rečima prisutnih, trajala do sitnih sati.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici dok je mladoženja odabrao klasično, crno odelo.

– Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina i dalje ovako smeje. To je tajna – napisao je Kalinić ispod fotografije sa lepom Sandrom koju je pre dve godine objavio na svom Instagram profilu.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE