Radio BalkanFox

SERIJA DANA „Krunska 11“ – Alo.rs

Krunska 11

Promo

 

 

21.00 Superstar

„Krunska 11” – nova humoristična saga o životu tokom pandemije

„Krunska 11“ je humoristična, ali i dirljiva priča smeštena u dvorište zgrade u ulici Krunska, gde stanari prolaze kroz svakodnevne izazove života tokom pandemije koronavirusa. Njihovi životi iznenada se menjaju pod teretom vanrednih okolnosti, a serija prikazuje kako se odnosi među njima razvijaju u atmosferi izolacije i straha, ali i kroz toplu ljudsku interakciju i humor. Dolaskom korone, policajac Dmitar i predsednica kućnog saveta Milina nameću nova pravila koja dovode do nepredvidivih situacija. Njihove sudbine, kao i životi drugih stanara, isprepliću se u duhovitim i emotivnim pričama, u kojima se pojavljuju ljubavni zapleti, porodične tenzije, ali i novi prijatelji… Uloge: Ana Lečić, Vule Marković, Jovan Jelisavčić, Danica Radulović, Milica Tomašević, Vaja Dujović, Zoran Cvijanović, Nemanja Stamatović, Lena Marković, Marko Todorović, Miloš Đorđević, Danica Ristovski…

Klub zadovoljnih žena

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Klub zadovoljnih žena

Radnja filma je smeštena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promene nakon čitanja knjige „50 nijansi sive, u svom književnom klubu. Trilogija „50 nijansi“ inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim, njihovi se životi drastično menjaju nakon što pročitaju čuveni erotski roman. Uloge: Dajen Kiton, Džejn Fonda, Kendis Bergen.

Na večeri kod Isidore Građanin

Promo

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Isidore Građanin

Mlada i sve popularnija glumica koja je za samu sebe rekla da nije sjajna kuvarica ipak je svojom večerom uspela da zasluži komplimente suparničkog tima. Otvoreno je govorila o svojoj želji da postane glumica, počecima ali i vrlinama i manama a mnoge zanimljive detalje o njoj otkrili su i njeni najbliži prijatelji, kao i brat Goran koji joj je, kako kaže, najveća podrška ali i kritičar. Ljubazna i šarmantna, Isidora se dobro snašla na pijaci a bila je, pokazalo se, i vrlo dobra domaćica raspevanom timu So čije je okupljanje bilo tek prica za sebe. Gde su pre večere bili Zinaida, Milica, Miona, Spale i dva Stefana i čime su iznenadili domaćicu koja se hrabro izborila sa svim njihovim pitanjima, pogledajte na večeri kod Isidore Građanin od koje ćete, između ostalog saznati i odakle potiče njeno nesvakidašnje prezime.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE