Radio BalkanFox

Anđelina Džoli kao Merilin Monro! Glumica zadivila u haljini po uzoru na čuvenu divu – nikada lepše nije izgledala (FOTO)

Anđelina Džoli (49) pojavila se u nedelju uveče na Njujorškom filmskom festivalu na premijeri svog novog filma „Marija“, u kome igra lik čuvene operske dive Marije Kalas.

Holivudska zvezda na crveni tepih stigla je u društvu svoje troje dece ćerke Zahare (19) i sinova Madoksa (23) i Paksa (20).

Anđelina Džoli bila je vrlo elegantno odevena, ali u svom prepozantljivom klasičnom stilu. Glumica insistira na neutralnom koloritu u svojoj garderobi, odnosno beloj, bež, crnoj i sivoj boji, pa je i ovog puta izabrala nešto iz te palete.

Foto: profimedia

Anđelina Džoli

Lepa 49-godišnjakinja opredelila se za belu haljinu koja naglašava struk i koju krasi lepršavi, plisirani donji deo, a ova kreacija nas je neodoljivo podsetila na legendarnu toaletu Merilin Monro koju je nosila u filmu „The Seven Year Itch“, a koja je lepršala nad otvorom podzemne železnice, otkrivajući gole noge filmske dive.

Anđelina je izdanje zaokružila dijamantskim, visećim minđušama i sandalama od pliša u burgundi boji, jednoj od najmodernijih boja ove jeseni. Glamurozan pečat dodao je i vamp crveni karmin.

Foto: profimedia

Anđelina sa decom


I Anđelinino troje dece bilo je lepo doterano, Zahara je izabrala srebrnkastu, dugačku haljinu od satena, dok su se njena braća opredelila za odela Medoks je nosio crno, a Paks sivo.



Svi pogrešno jedemo jabuke! Nismo ni svesni da štetimo crevima - stručnjaci otkrivaju kako je pravilno

Zdravlje

Jabuka dnevno odvraća od doktora, ali samo ako je jedete kako treba.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE