Radio BalkanFox

Odluka Aleksandre Prijović raznežila

U sklopu turneje ”Od istoka do zapada” mlada muzička zvezda i supruga Filipa Živojinovića napravila je niz spektakularnih koncerata.

Odluka Aleksandre Prijović  da poslednji u nizu koncert napravi u Areni obradovala je njenu publiku, a karte za ovaj događaj već su rasprodate.

odluka aleksandre prijović

Od Beograda je sve počelo. Beogradska publika mi je prva verovala i pomogla da se “moj glas daleko čuje” . Posebne emocije nosim od tog prvog dana

I evo sad već imam tremu pred taj poslednji 22. decembra. Nisam imala strah ali nisam ni verovala da će se za dan prodati.

Svesna sam kad izađem pred publiku. Kad gledam i slušam bas ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam video materijal sa svakog koncerta plačem od sreće – priznaje Prija, a prenosi Blic.

Odluka Aleksandre Prijović iznenadila: ”Povlačim se”

Odluka Aleksandre Prijović da se na neko vreme povuče iz javnosti iznenadila je brojne fanove, međutim, ona za to ima jako dobar razlog.

– Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti na neko vreme.

Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Da se naš sin pita odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme – otkrila je pevačica koja bi ovoga puta volela da dobije ćerku.

odluka aleksandre prijović

Antonio Ahel/ATAImages

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip Živojinović godinama uživaju u skladnom braku.

Na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a kao kruna velike ljubavi 2019. godine na svet je došao sin Aleksandar.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE