Radio BalkanFox

Udala se Rebel Vilson

Udala se žena koja je bila nevina do 35! Obe u venčanicama, svi zanemeli zbog prizora

Rebel Vilson, Foto: printscreen

Rebel Vilson venčala sa svojom dugogodišnjom partnerkom i dizajnerom Ramonom Agrumom (40) na romantičnoj ceremoniji na Sardiniji, nakon 19-mesečne veridbe.

Par je zajedno od 2022. godine, a svoje zvanično „da“ izgovorili su Italiji tokom prethodnog vikenda.

Rebel i Ramona su izgledale nestvarno u gotovo identičnim venčanicama bez ramena i sa obimnim suknjama. Obe neveste su se odlučile za dizajn haljine sa otvorenim ramenima, ali je Rebel odabrala jednobojnu završnu obradu i tanak kaiš oko struka, dok je Ramona na svojoj venčanici imala detalje od perli i dubok čipkani izrez.

Rebel Vilson sa ženom
Rebel Vilson sa ženomfoto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rebel je pustila kosu, dok je Ramona imala pokupila u elegantan šinjon. Obe su nosile odgovarajuće bukete belih ruža dok su se zavetovale pred porodicom i prijateljima.

Sve se odigralo na savršenoj lokaciji u Porto Červu, na Sardiniji.

Venčanje Rebel Vilson
Venčanje Rebel Vilsonfoto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Rebel je zaista uzbuđena što se udaje za ljubav svog života, apsolutno je oduševljena – rekao je izvor uoči velikog dana i dodao: – Biće zapanjujuće i superromantično. Ona je ludo zaljubljena i jedva čeka da se uda. Rebel ne želi više da čeka, srećna je što se udaje ovog meseca jer je jako zaljubljena u Ramonu i želi da se venča. Biće to mala ceremonija sa bliskim prijateljima i porodicom, a takođe i veoma elegantna.

Rebel se oglasila kao pripadnica LGBT zajednice u junu 2022, kada je istovremeno i objavila svoju vezu sa Ramonom.

– Mislila sam da tražim Diznijevog princa… ali možda je ono što mi je zaista trebalo sve ovo vreme bila Diznijeva princeza – napisala je tada u objavi na Instagramu, pre nego je par dana kasnije podelila zajedničku fotografiju na kojoj se ona i Ramona smeju i drže se za ruke na istom mestu na Sardiniji gde su se sada i venčali.

Ona je u govorila o svojoj istoriji zabavljanja pre nego što je upoznala Ramonu u svojim memoarima, gde je sebe opisala kao „kasno procvetalu“ jer je bila „stidljiva“ kada bi izlazila na sastanke, pre nego što je izazvala sebe da izlazi sa 50 muškaraca kako bi stekla više samopouzdanja.

– Zabavljanje je nešto za šta sam bila veoma, veoma zatovrena. Zato sam 2019. godine, shvatila da moram da idem na više sastanaka. Napravila sam svoj mali eksperimen i izašla sa 50 muškaraca, i svako ko bi me pozvao na sastanak, morala sam da kažem da, dok mi nije postalo prijatnije da izlazim. Uz to, kasno sam izgubila nevinost u poređenju sa mnogim ljudima – sa 35 godina – napisala je u svojim memoarima: – Ljudi mogu da čekaju dok ne budu spremni ili da sačekaju dok ne postanu malo zreliji… Očigledno ne morate da čekate dok ne budete u tridesetim kao ja, ali ne bi trebalo da osećate pritisak kao mlada osoba.

Dalje je dodala da veruje da bi se, da je rođena 20 godina kasnije, osećala otvorenije u istraživanju svoje seksualnosti u mlađim godinama.

– Apsolutno je neverovatno, da sam rođena 20 godina kasnije, verovatno bih više istraživala svoju seksualnost. Samo sam znala da me privlače muškarci, i to je bila normalna stvar. I tako, kada sam počela da se otvaram verovatno više nakon očeve smrti i shvatila, oh, iako sam na brak gledala kao na užasnu stvar i gubljenje vremena, počela sam da se otvaram prema ideji. A onda samo godinama kasnije, sresti žene i imati osećanja prema ženi, i to, samo mislim da je to znak gde je društvo bilo.

Rebel i Ramone upoznao je zajednički prijatelj, a svoju prvi kontakt ostvarili su preko telefona, pre nego što su odlučili da se sretnu licem u lice.

– Bio je to zaista dobar način da se upoznamo. Bilo je pomalo staromodno u tom smislu, ali i vrlo romantično – prisetila se Vilsonova u jednom od svojih intervjua, nakon što je u februaru prošle godine zaprosila izabranicu u diznilendskom zamku „Uspavane lepotice“ na Dan zaljubljenih.

– Rekli smo da! Hvala @tiffaniandco za zadivljujući prsten i Bobu Igeru i neverovatnom timu u Diznilendu @disneiveddings što su izveli ovo magično iznenađenje! – napisala je tada na Instagramu, a u svojim memoarima „Rebel Rising“ otkrila malo više o tom danu: – Ramona je vidi pastelne latice ruža svuda po zemlji i ruže u vazama. Rekla sam joj koliko mi je posebna, a potom sam se spustila na koleno i otvorila kutiju sa prstenom.

Njih dve su u međuvremenu postale i roditelji ćerke Rojs, koja je rođene preko surogata u novembru 2022.


02:48

BRAK JE ŽIV ODNOS, A SVE ŠTO JE ŽIVO MORA SE NEGOVATI Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla

(Espreso/ona/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE