Radio BalkanFox

Najsrećnije feng šui biljke! Lako se gaje, a privlače novac i dobru energiju

eng šui biljke koje privlače novac i sreću.

Nema lepših detalja za enterijer od zelenih sobnih biljaka, a ako volite feng šui, savetujemo one koji privlače novac i dobru energiju.

Stručnjaci kažu da je dobro odabrati biljke koje imaju okruglasto, meko lišće, a preporučuju se i one sa srcolikim listovima. Valja izbegavati bodljikave poput kaktusa, a savetuju se one biljke koje prečišćavaju vazduh.

Drvo novca

Foto: Shutterstock


 

„Pahira akvatika“ je samo jedna od onih koje nose titulu „biljke novca“. Ona ne predstavlja samo finansijsko bogatstvo, već i ono kako se osećamo u sebi. Ova biljka ne raste brzo, treba vremena da se ona odgaji, pa nas uči strpljenju, podučavaju feng šui majstori.

Pahira voli da je zalivate retko, ali obilno, kao i da je redovno okrećete kako bi biljka dobila jednaku količinu svetlosti sa svih strana.

Biljka žada

Foto: pexels.com

 

Još jedna biljka koju vole da zovu „drvetom novca“. Žad-biljka je sukulenta što znači da ima deblje, mesnate listove i može da skladišti vlagu. Posebno se savetuje za radne prostore, kancelarije i mesta gde držite novac u kući.

Potos

Foto: Shuterstock

 

„Čarobni bršljan“, „zlatni bršljan“ i „đavolji bršljan“ su neka od imena ove lepe puzavice koja simbolizuje bogatstvo i velikodušnost. Posebna je povoljnost što se potos lako gaji, pa je prikladan čak i za početnike.

 



Super trik da brzo oljuštite paprike za zimnicu! Potrebna vam je samo jedna stvar

Recepti

Pečene paprike za zimnicu mogu vrlo brzo da se oljušte uz jednostavan trik.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE