Radio BalkanFox

Dugoočekivani solo koncert legende hip-hop i R&B muzike AKONA, 16. oktobra u Beogradskoj Areni!


Međunarodna koncertna kompanija MaximuM i Skymusic predstavljaju solo nastup međunarodne superzvezde, legende hip-hop i R&B muzike, AKON-a, koji će održati svoj koncert 16. oktobra 2024. godine u 20 časova u Beogradskoj Areni. Ovo je njegov prvi koncert ikada u Srbiji i na Balkanu.

Ulaznice su dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

AKON je legenda globalnog R&B-a i autor bezbroj hitova u raznim žanrovima, od popa i R&B-a do hip hopa i dens muzike. Fanovi ga najbolje poznaju po čuvenim singlovima „Smack That“ i „I Wanna Love You“, koji su osvajali vrhove muzičkih top lista. U njegovoj biografiji stoji preko 35 miliona prodatih albuma širom sveta, pet nominacija za Gremi nagradu i neverovatnih 45 numera koje su dospele na Billboard Hot 100 listu.

AKON je nastupao, snimao i pisao hitove zajedno sa Michaelom Jacksonom, Lady Gagom, Gwen Stefani, Lil Wayneom, R. Kellyjem i Eminemom, a njegova produkcijska kuća sarađivala je sa mnogim zvezdama, grupama i solo izvođačima. Ovaj svestrani umetnik pojavljivao se i na filmu: debitovao je u akcionom filmu „Crni Novembar“ sa Mickeyjem Rourkeom i Kim Basinger, a kasnije i u krimi trileru „Američka Pljačka“.

Rođen u Senegalu, AKON se preselio u Sjedinjene Američke Države, ali nikada nije zaboravio svoje korene. Nije slučajno što je pozvan da stvori i snimi himnu za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine, prvo održano na afričkom kontinentu.

Ove godine, AKON je krenuo na svoju najveću svetsku turneju, „The Superfan Tour“, koja obuhvata preko 50 gradova širom Evrope, a koncert u Beogradu predstavlja jedinstvenu priliku za sve njegove fanove da uživaju u live performansu jednog od najvećeg izvođača globalne scene.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE