Radio BalkanFox

Fotografije sa venčanja glumice Rebel Vilson

Glumica Rebel Vilson udala se za svoju dugogodišnju verenicu Ramonu Agrumu. Svečanost je održana na romantičnoj Sardiniji. Obe dame nosile su romantične bele venčanice, prineza kroja. 

profimedia-0914049726.jpg

CIAOPIX – COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Romantično venčanje Rebel Vilson

Sam čin venčanja obavljen je u bašti luskuznog hotela što je dodatno dalo dozu romantike celom činu. Intimnoj ceremoniji prisustvovalo su njihovi prijatelji i članovi porodice, a njihova sreća nije se mogla sakriti posebno jer su ove dame dugo od javnosti skrivale da su u vezi. 

profimedia-0914047652.jpg

CIAOPIX – COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Glumica i dizajnerka su blistale u venčanicama

Za njihovu vezu saznalo se u junu 2022. godine, kada je Rebel objavila zajedničku fotografiju uz koju je napisala: „Mislila sam da tražim Diznijevog princa… Ali, možda je ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vreme bila Diznijeva princeza.“

Krajem 2022. godine Rebel je objavila da je dobila ćerku uz pomoć surogat-majke. „Neverovatno sam ponosna što mogu objaviti rođenje svog prvog deteta, Rojs Lillian, rođene prošle nedelje uz pomoć surogat-majke“, napisala je tada Rebel.

Koga je Rebel ljubila pre Ramone?

Pre nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s muškarcima. Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mikijem Gučom Juniorom, s kojim je radila na filmu „Kako biti solo“, a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stejom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Džejko Buš, s kojim je raskinula u februaru 2021. godine i potom pronašla sreću s Ramonom.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE