Radio BalkanFox

Grudi kipe sa svih strana, a haljina jedva prekriva zadnjicu! Skandalozno izdanje Georgine Rodrigez – Izgleda jeftino? (FOTO)

Grudi u prvom planu, haljina toliko kratka da je jedva prekrila zadnjicu – Georgina Rodrigez izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon pojavljivanja na Nedelji mode u Parizu.

Georgina Rodrigez, partnerka Kristijana Ronalda, jedna je od najistaknutijih figura na modnim događajima širom sveta, pa nije propustila ni prestižnu Nedelju mode u Parizu.

Ove godine, atraktivna brineta prisustvovala je reviji modne kuće „Vetements“, a njen stajling, kao i obično, izazvao je podeljena mišljenja među javnošću i modnim stručnjacima.

Na modnoj pisti, Georgina se pojavila u provokativnoj kombinaciji koja je privukla pažnju zahvaljujući naglašenoj ženstvenoj figuri. Odlučila se za klasiku – malu crnu plišanu haljinu, ali njen izbor daleko je od sofisticiranog.

Georgina je izgledala vulgarno

 


>

profimedia

profimedia


>

profimedia

Haljina je bila toliko kratka da je Georgina, kako bi izbegla nepoželjne poglede, hodala u sitnim koracima, neprestano povlačeći haljinu ka dole, što je jasno vidljivo na snimcima prilikom njenog dolaska. Pored toga, kroj haljine bio je izuzetno uzak, stavljajući njen bujni dekolte u prvi plan, što je bilo na granicama vulgarnost. 

Iako model haljine nije bio pretjerano provokativan, način na koji ga je Georgina ponela svakako je izazvao pažnju!

Georgina, koja ima 30 godina, upotpunila je izgled crnim najlon čarapama, salonkama od crnog satena, te dijamantskim nakitom. Njena frizura, sa efektom mokre kose, takođe je privukla pažnju.

Međutim, reakcije na njen izgled bile su oštre, gde su mnogi komentarisali da se jednostavno nije prikladno obukla za događaj.

Haljina je loša, a ni frizura nije ništa bolja

Volim je, ali uvek izgleda jeftino – 

Kratka i uska haljina koju stalno povlači. Očigledno je pogrešan izbor

Ženo, stvarno izgledaš jeftino –  samo su neki od brojnih komentara koje je dobila na društvenim mrežama.



"Georgina je..." Jelena Karleuša otkrila detalje druženja sa Ronaldovom ženom, koje je završilo na Netfliksu (VIDEO)

Estrada

Pop diva Jelena Karleuša, uoči koncerta u Kikindi, prokomentarisala je za Informer brojne aktuelnosti.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE