Radio BalkanFox

Veliko iznenađenje na koncertu Nenada Jovanovića Blizanca

Prvi solistički koncert Nenada Jovanovića Blizanca bliži se i sve je više onih koji jedva čekaju da uživaju u njegovim pesmama 7. novembra u „MTS Dvorani“.

Uveliko se spekuliše i o njegovim gostima te večeri s obzirom na to da je poznati pevač najavio da će, osim svojih, pevati i pesme kolega od kojih će se neke i pojaviti tada na sceni s njim. Naravno, prvi potvrđeni gost je Nenadov brat Peđa Jovanović, a sada je otkriveno ko će, pored njega, naći na sceni.

Kako smo saznali uz Nenada će 7. novembra nastupiti i pevačica Marija Mikić,
kao i Jovanovićeva višedecenijska saradnica i koleginica Ana Kokić koja je s njim i njegovim bratom otpevala hit „Rezervno rešenje“.

Ana Kokić
foto: Privatna arhiva

Nekada omiljenu pesmu mnogih, koju su tada popularni „Blizanci“ otpevali s Anom, publika će ponovo moći da čuje u „MTS Dvorani“.

Nenad je potvrdio gostovanje svoje dve koleginice, ali je priznao da se u tajnosti čuva ime još jednog kolege koji bi trebalo da se pojavi na njegovom koncertu:

Nenad Jovanović Blizanac
foto: Bojan Mitrović

Hvala Ani i Mariji koje će biti moje gošće na koncertu 7. novembra, drago mi je što su se odazvale. Čekam odgovor još jednog kolege koji bi trebalo da se pojavi te večeri, naravno biće tu i moj brat Peđa. Srećan sam i što vlada veliko interesovanje za moj prvi solistički koncert, pripremamo se za dobar provod te večeri – kazao je Nenad koji je nedavno na svom YouTube kanalu objavio pesmu „Srcem pravo“, a koja je već osvojila simpatije mnogih.

Marija Mikić
foto: Dušan Petrović

https://youtu.be/RVt046RMtMo?si=4cvnuX50P171BbYt

Karte za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na tickets.rs, svim EFINITY
prodajnim mestima kao i na blagajni i sajtu „MTS Dvorane“




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE