Radio BalkanFox

OVO NIJE ŽELELA DA OTKRIJE! Ilda Šaulić spremna za spektakl u MTS dvorani!

Deset dana nas deli od muzičkog spektakla folk zvezde Ilde Šaulić zakazanog za 10. oktobar u MTS dvorani, ali pripreme su uveliko u toku, pa je naslednica kralja folka Šabana Šaulića tako održala jednu od poslednjih proba sa orkestrom.

Poznata kao perfekcionista, Ilda je sa muzičarima prešla kompletan repertoar i istakla da joj je izbor pesama koje će izvesti na koncertu, bila najveća “muka”.

– Volim da kažem da je ta selekcija i izbor kompozicija bila najveća “slatka muka”, ali verujem da će publika u MTS dvorani uživati u svim pesmama. Biće i balada, narodnjaka, ali bržih pesama – istakla nam je Ilda.

Uoči beogradskog koncerta Ilda priznaje da se u njoj smenjuju uzbuđenje, radost i osećaj odgovornosti, jer želi da publici pruži pravi spektakl.

– Radujem novom druženju sa publikom i verujem da će biti jednako zanimljivo kao na druženju pre šest godina u “Topčidercu”.

Folk zvezda nam je istakla da li će joj se neko od kolega pridružiti na sceni te noći.

– Pozvala sam dva posebna gosta, na bini će mi se pridružiti dvojica kolega, ali vam neću otkriti o kome se radi.

Osim muzičkih, Ilda za svoj koncert sprema i brojna druga iznenađenja, tako da ovih dana provodi kraju sa svim pripremama, da bi sve na dan koncerta proteklo u savršenom redu.




Nema zabranjenih

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE