Radio BalkanFox

Žena fudbalera Kajla Vokera traži milione da mu oprosti prevaru

Nedavno je fudbaler bio na velikim mukama kad su i njegova supruga i ljubavnica doputovale u Nemačku kako bi navijale za Englesku u finalu Evropskog prvenstva

Fudbaler Mančester Sitija Kajl Voker, morao je da se preseli u stan koji je u vlasništvu prvaka Premier lige nakon što mu supruga Eni Kilner nije dozvolila da se vrati u njihov dom. Sve to jer je ljubavnici napravio dete, a ona za sve to saznala. Međutim, sada je spremna da mu i oprosti ali i da na tome dobro profitira.

untitled2.jpg

EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 Fudbaler ljubavnici napravio dete

Bračni par ima ima četvoro dece, a fudbaler je s ljubavnicom Lorin dobio još jedno – ćerku. Izvori bliski paru tvrde za strane medije da su se Voker i njegova supruga dogovorili da sklope finansijski ugovor.

Rekla mu je da će razmisliti o pomirenju samo ako joj prvo da polovinu svog novca odnosno oko 18 miliona evra. Rečeno joj je da ima pravo na polovinu njegovog bogatstva ako se raziđu – i ne želi da ijedan cent od njenog dela ode ljubavnici“, rekao je izvor blizak ovom paru.

Ipak, fudbaler i dalje razmišlja o podnošenju zahteva za razvod jer strahuje da više ne može spasiti brak

Eni je je Kajla izbacila iz zajedničkog doma nakon što joj je njegova ljubavnica rekla da je on otac njenog drugog deteta, ćerke Kinare. Eni je, kad je saznala za to, takođe bila trudna. Iako ga je izbacila iz kuće, Voker je bio prisutan kada je rađala njihovo četvrto dete, ali su leto proveli odvojeno

kajli-voker-.jpg

EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner Kajl Voker će morati dobro da plati neverstvo supruzi

Za sve svoje postupke fudbaler se supruzi – izvinio.

„Ono što sam uradio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Doneo sam idiotske izbore i odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta Eni prolazi“, rekao je.

Nedavno je fudbaler bio na velikim mukama kad su i njegova supruga i ljubavnica doputovale u Nemačku kako bi navijale za Englesku u finalu Evropskog prvenstva. Britanski mediji tada su pisali kako je telohraniteljima engleske reprezentacije naređeno da ljubavnicu drže podalje od zone u kojoj se nalaze fudbaleri i njihove porodice kako bi se izbegli mogući incidenti.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE