Radio BalkanFox

ŠTA SE DESILO ANĐELINI DŽOLI?! Slavna glumica potpuno neprepoznatljiva! (FOTO)

Anđelina Džoli (49) pojavila se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Njujorku gde je predstavila svoj film „Marija“ o životu čuvene operske pevačice Marije Kalas. Ona je čak i zapevala na crvenom tepihu kako bi demonstrirala svoje pevačko umeće koje je savladala zarad uloge.

Premijera filma zakazana je tek za januar 2025, međutim, na mrežama su se pojavile fotografije i tizer iz filma koji je fanove slavne glumice ostavio u šoku. Njena transformacija u Mariju Kalas je neverovatna, a na pojedinim fotografijama, Džolijeva, koja slovi za jednu od najlepših žena sveta, bukvalno je neprepoznatljiva. Mnogi je isprva nisu ni prepoznali, a kada su shvatili o kome se radi, zapitali su se šta li joj se to dogodilo.  

Kada se saznalo da Anđelina igra slavnu Mariju Kalas mnogi su bili skeptični govoreći da je Džolijeva previše lepa da bi mogla da u pravom smislu predstavi čuvenu Grkinju, kao i da neće moći da otpeva operske arije kao Marija.

StudioCanal / Ferrari / Profimedia

Anđelina Džoli se gotovo potpuno transformisala zbog uloge u najnovijem filmu 

Međutim, sudeći barem po tizeru slavna glumica je uspela da uđe u srž svog lika i dočara tragičnu sudbinu najvećeg soprana u istoriji.

Kako je priznala Anđelina, sedam meseci je svakodnevno vežbala pevanje pripremajući se za ulogu Marije.

Inače, mnogi već spekulišu da bi za tu rolu Džolijeva mogla da dobije Oskara iduće godine, međutim, ona tvrdi da više razmišlja o obožavaocima slavne operske dive, nego o nagradama.

– Volela bih da oni koji su je znali, koji su bili Marijini obožavaoci, budu zadovoljni, da ih ne razočaram, već da im u srcu bude drago što smo na pravi način odali počast takvoj ženi. Za one koji nisu upoznati s njenim likom i delom, volela bih da ovaj film bude prozor u taj neverovatan svet opere i operskih pevača – rekla je nedavno Džolijeva.

Ona je priznala da je rad na ovom filmu promenio njenu percepciju o klasičnoj muzici.

– I dalje ću prvo pustiti Kleša, ali, kada s godinama proživite mnogo toga, kada osetite najveću bol i najveću ljubav, shvatite da klasika i opera imaju taj zvuk koji može dopreti do duše svakog od nas i da na najtačniji način prenesu bol i ljubav tom silinom – dodala je ona. 

Film Marija je priča o operskoj divi Mariji Kalas, Grkinji rođenoj u SAD, koja je ostala upamćena po božanstvenom glasu, ali i burnoj vezi sa grčkim milionerom Aristotelom Onazisom. On ju je, međutim, ostavio i oženio se Džeki Kenedi, udovicom nekadašnjeg predsednika SAD, Džona Kenedija. 

Marija Kalas je umrla sa samo 53 godine, 1977. u Parizu. Onazisa u filmu igra turski glumac Haluk Bilginer. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE