Radio BalkanFox

LUNA I MARKO PROSLAVLJAJU ĆERKI PRVI ROĐENDAN! Došli u restoran


Luna Đogani i Marko Miljković danas imaju veliki povod za slavlje. Naime, njihova druga ćerka Lana danas proslavlja svoj prvi rođendan.

Njeni roditelji potrudili su se da svojoj mezimici naprave žurku za pamćenje, a ekipa Kurira zavirila je u prostor u kom će se održati proslava, kako bismo videli kako izgleda restoran.

Osim ṣ̌vedskog stola koji je prepun raznovrsne hrane, roditelji su se potrudili da i dekoracija bude prelepa. Na centralnom delu restorana nalazi se veliki broj 1, baloni i cveće kao i kolači i mafini. Na svakom stolu nalaze se baloni u raznim bojama.

Luna i Marko stigli su u restoran u srpskoj prestonici u kom će Lani proslaviti prvi rođendan.

Luna je blistala u prelepoj haljini bež boje sa zlatnim detaljima, dok je Marko bio u odelu. Njihova starija ćerka Mia nosila je haljinu roze boje sa tilom i čipkom i ličila je na pravu princezu, a slavljenica Lana imala je takođe roze haljinu samo u nežnijoj boji, bebi roze.

Ono ṣ̌to smo joṣ̌ primetili pri samom dolasku porodice Miljković, je da su se ponovili novim autom. Marko je ranije vozio beli BMW, a danas su stigli sivim dzipom marke Audi.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE