Radio BalkanFox

Tim Barton na najoriginalniji način devojci čestitao rođendan

Njihova ljubav obelodanjena je pre nešto više od godinu dana, a koliko je ludo zaljubljen u svoju devojku govori i činjenica da je bio spreman na sve, samo da ona bude srećna 

TIM JE NA ORIGINALAN NAČIN ČESTITAO ROĐENDAN MONIKI
TIM JE NA ORIGINALAN NAČIN ČESTITAO ROĐENDAN MONIKI foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tim Barton i Monika Beluči jedan su od trenutno najzanimljivijih parova na svetskoj džet set sceni. Uočin njenog 60. rođendana Tim je odlučio da svojoj dragoj priredi iznenađenje o kojem bruji ceo svet.


On se udružio sa italijanskim Vogom kako bi devojci Moniki Beluči čestitao rođendan!

 

U čast njenog 60. rođendana u ponedeljak, 30. septembra, reditelj Tim Barton (66) odlučio je da uz pomoć čuvene modne kuće uredi naslovnu stranu italijanskog magazina Vog tako da je krasi niko drugi do – Monika Beluči.

Srećan rođendan, draga Monika, s ljubavlju, Tim –  napisao je on na Instagramu uz naslovne fotografju koju je podelio i italijanski Vogue.

 

Beluči i Tom se zabavljaju, kako je javnosti poznato, od juna 2023. godine, kada je glumica prvi put progovorila o svojoj vezi s njim za Elle France. Par je mesecima pre tog intervjua izazivao pažnju. Oni su viđeni kako zajedno provode vreme u Madridu u februaru 2023.

 

Dvojac se prvi put sreo na kratko na crvenom tepihu na Kanskom filmskom festivalu u Francuskoj 2006. — Beluči je tada bila udata za Vensanta Kasela, dok je Barton bio u dugogodišnjoj vezi sa Helenom Bonam Karter.

Kasnije su se ponovo sreli na Lumijerovom filmskom festivalu 2022. Barton i Beluči su debitovali na crvenom tepihu kao par na 18. Rimskom filmskom festivalu u oktobru 2023, a takođe su prisustvovali dodeli Globo d’Oro nagrada u Rimu u julu, gde je Belučijeva dobila nagradu za životno delo.

 

Bartonova i Belučijeva veza se čak proširila i na njegov najnoviji film. Par je prisustvovao svetskoj premijeri filma zajedno sa ostatkom glumačke ekipe na Venecijanskom filmskom festivalu 2024. u avgustu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ričard Barton je obična pijanica

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE