Radio BalkanFox

BAKA ANABELA SE OTVORILA ZA POKLON MALE LANE

Luna Đogani i Marko Miljković danas proslavljaju prvi rođendan i krštenje ćerke Lane.

Na slavlje je među prvima došla Anabela Atijas, Lunina majka i Lanina baka, koja je otkrila šta je unuki poklonila za prvi rođendan:

IMG-20240930-WA0045.jpg

Petar Aleksić 

– Prelep je osećaj. Mi svaki dan slavimo tu našu dečicu i za mene je njima svaki dan njihov rođendan. Bila sam praktična, pa sam dala kovertu. Najpametnije.

Anabelu mnogi smatraju najzgodnijom bakom, a ona ističe da joj to i te kako prija.

– Prija mi kada me nazivaju nazgodnijom bakom, lep je osećaj. Ne trudim se, nego se samo dobro osećam, a vi, mediji, to primetite i stavite lep naslov, što me obraduje. Nije meni čudno što sam baka. Čim sam uzela Miju, pošto je ona bila prva, odmah sam joj govorila: „Ljubi te baka“. Sada me već zovu „bakaća“. Mija i ja imamo poseban odnos… Pitala me je pre neki dan gde sam krenula, a kada sam joj rekla: „A, šta ti misliš?“. Tada je u šali povikala: „Ideš u šoping!“.

Kurir Anabela o unukama, ćerkama, karijeri i koleginicama

Pevačica je nedavno ponovo nastupila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, zbog čega ne krije zadovoljstvo.

– Divno je što evociramo uspomene na ta neka vremena i na pesme koje su u nekom momentu bile zaboravljene. Meni je fascinantno kada vidim da ljudi danas znaju sve te numere od reči do reči. Drago mi je što se vraća ta muzika. Imali smo kvalitet i ostavili smo trag. Navijam da se to vrati, iako nemam ništa protiv ovoga što se danas izvodi – izjavila je Anabela, a šta je još rekla poslušajte u videu koji se nalazi u okviru teksta.

IMG-20240930-WA0082.jpg

Petar Aleksić 

Inače, nakon nje je na slavlje došao i Lunin otac Gagi, koji nije bio raspoložen za razgovor sa medijima, te su se tako Anabela i Gagi ponovo našli na istom mestu.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE