Radio BalkanFox

Glumica se udala za ženu! Bila nevina do 35. godine, izlazila sa mnogim muškarcima, a onda je nju srela (FOTO)

Holivudska glumica Rebel Vilson, poznata po svojim ulogama u komedijama, danas se udala za svoju partnerku Ramonu Agrum.

Holivudska glumica Rebel Vilson ušla je u brak sa svojom partnerkom Ramonom Agrumu na romantičnoj i intimnoj ceremoniji na prelepoj Sardiniji.

Obe mlade nosile su venčanice sličnog kroja, a fotografije sa ovog malog venčanja brzo su se proširile društvenim mrežama, izazivajući podeljene reakcije.

Rebel i Ramona odlučile su se za klasične venčanice sa golim ramenima i širokim, balskim suknjama, koje su se samo u detaljima razlikovale. 44-godišnja Rebel izabrala je jednostavniji model u prljavobeloj boji sa kaišem oko struka, dok je četiri godine mlađa Ramona, dizajnerka odeće i nakita, nosila haljinu od belog satena sa cirkonima u predelu struka i dekoltea.


>

profimedia

profimedia


>

profimedia

Obe mlade upotpunile su svoj izgled bidermajerima od belih ruža, dok su frizure dodale posebnu notu: Rebel je nosila raskošne lokne, dok je Ramona imala svečanu punđu ukrašenu tiarom.

Na ceremoniji, obe neveste održale su dirljive govore, a trenutak kada su izgovorile svoje „da“ zapečatile su sočnim poljupcima. Rebel i Ramona upoznale su se 2021. godine, a veridbu su obelodanile 2023. godine. Zajedno imaju ćerku Roj Lilijan, koja u novembru puni dve godine.

– Apsolutno je oduševljena. Biće to romantično i zapanjujuće. Rebel je ludo zaljubljena i jedva čeka da se uda. Ne želi više da čeka i srećna je što će se venčati ovog meseca – izjavio je izvor blizak glumici. 

Rebel je javno priznala svoju homoseksualnu orijentaciju u junu 2022. godine, otkrivši tada da je u vezi sa Ramonom.

Mislila sam da tražim Dizni princa, ali možda je ono što mi je zapravo trebalo sve vreme Dizni princeza – napisala je uz zajedničku fotografiju sa svojom sadašnjom suprugom.

Ona je u govorila o svojoj istoriji zabavljanja pre nego što je upoznala Ramonu u svojim memoarima, gde je sebe opisala kao „kasno procvetalu“ jer je bila „stidljiva“ kada bi izlazila na sastanke, pre nego što je izazvala sebe da izlazi sa 50 muškaraca kako bi stekla više samopouzdanja.

Zabavljanje je nešto za šta sam bila veoma, veoma zatovrena. Zato sam 2019. godine, shvatila da moram da idem na više sastanaka. Napravila sam svoj mali eksperimen i izašla sa 50 muškaraca, i svako ko bi me pozvao na sastanak, morala sam da kažem da, dok mi nije postalo prijatnije da izlazim. Uz to, kasno sam izgubila nevinost u poređenju sa mnogim ljudima, 35 godina – napisala je u svojim memoarima.

Ipak, sve se promenilo preko noći kada je prihvatila svoju sekualnost i upoznala sadašnju ženu, Ramonu. 

 



Nove fotografije Brusa Vilisa su sve rastužile! Glumac neprepoznatljiv, bolest je uzela maha! (FOTO)

Zdravlje

Legendarni glumac Brus Vilis ponovno je privukao pažnju javnosti kada je primećen tokom vožnje automobila, što je izazvalo brigu među obožavaocima jer je evidentno da je njegova bolest rapidno napredovala.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE