Radio BalkanFox

Marko Miljković u suzama kada je video Lunin poklon: „Hvala joj na tome i jako me je dirnula!“

Luna Đogani i Marko Miljković danas su u krugu porodice i prijatelja proslavili poseban dan, krštenje mlađe ćerke Lane i njen prvi rođendan.

Ovaj emotivan događaj okupio je brojne zvanice, među kojima je bila i Anabela Atijas, Lunina majka i ponosna baka, koja nije krila sreću zbog divnih povoda.

Miljković, koji je izgubio majku, bio je na ivici suza dok je pričao o poklonu koji je dobio od Lune.

Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moja otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitam je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim. Mia je ista baka Neda, Markova mama, stalno joj pričamo o njoj – otkrio je Marko.

Luna je govorila o svom braku i izazovima s kojima su se suočavali.

– Zajedno sam pet i po godina, u braku tri. Ja sam jako ponosna na nas, ljudi su uvek sumnjali, jer te rijaliti veze umeju da budu fejk, ali mi smo dokazali sve. Imamo sve, posao, ljubav i porodicu, nije uvek bilo lako, bilo je kompromisa. Ja sam skroz odustala od pevanja, ne pronalazim se u tome, kad vodim emisiju onda sam zadovoljna i srećna. U moje spotove i pesme uložena je jako puno para – istakla je Luna.

Ceo video snimak pogledajte u okviru teksta.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE