Radio BalkanFox

TATA JE U KUĆU DOVODIO MNOGE ŽENE, A ONDA JE DOŠLA ONA! Kada se pojavila nismo mogli da verujemo šta je imala na sebi!

Kristl Romano (30) upoznala je sadašnjeg supruga Bena (50) kada je imala 23 godine i radila je u njegovoj kući kao dadilja njegovo troje dece.

U popularnoj emisiji „Truli’s Love Don’t Judge“ Benova deca su po prvi put progovorila kako su se osećali kad im je otac saopštio da se ženi njihovom dadiljom i zašto su mrzeli svoju maćehu.

U vreme kad je angažovao Kristl da mu pomogne oko dece Ben je bio razveden i samohrani otac. Prvi susret je bio vrlo neprijatan i nisu se dopali jedno drugome. Međutim, sve se promenilo kad je ona jedan dan došla da čuva decu našminkana i skockana od glave do pete.

– Nije mogao da prestane da me gleda. Mislim da se tada zaljubio u mene – rekla je ona. 

Printscreen Youtube/truly

Benova deca su bila besna kad su saznali da im se otac ženi njihovom dadiljom

Da gaji emocije prema svom poslodavcu Kristl je shvatila kad je videla Bena kako se igra sa svojim najmalađim sinom Keštonom (3). Tek tad je shvatila koliko je on dobar otac i zaljubila se u njega. Iako je bila vrlo mlada, Kristl je već ima vanbračnog sina.

Malo po malo, Ben i Kristl su se zaljubili.

– Moj tata je dovodio mnogo žena, pa sam pomislio da je to samo još jedna 23-godišnjakinja koju je doveo kući. Ispostavilo se da je angažovao da bude naša dadilja. Sve je bilo u redu dok nam nisu saopštili da su se zaljubili i da žele da se venčaju. Odjednom je ona od naše dadilje postala maćeha i bili smo veoma nesrećni, čak smo je u početku mrzeli – priznao je Benov sin Sal. 

Ben veruje da je njegovo zabavljanje sa dadiljom najviše uticalo na njegovu najstariju ćerku Frenki, koja je bila samo sedam godina mlađa od Kristl.

– Bila je besna kad je saznala, ali sad smo u dobrim odnosima – tvrdi Ben.

Njegovoj deci, ali i njenom sinu najviše smeta razlika od 20 godina među njima.

– Mislim da su moj tata i Kristl dobar par, ali razlika u godinama među njima je velika i privlači pažnju. To Kristl ne smeta, jer ona voli da bude centru pažnje – kazao je Sal.

Ni njen sin nije bio oduševljen kad je saznao da mu se majka udaje za Bena.

– Mislim da se Ben i ja sada dobro slažemo, ali nije bilo tako u početku. Kada sam imao osam ili devet godina jednostavno mi se nije sviđao. Zamerao sam mu svašta, jer sam znao da nije moj otac. Sećam se kad mi je mama rekla da će se udati za njega kako sam vikao: „Ne razume šta će ti on. Stariji je 20 godina od tebe, ne treba ti to – iskren je bio njen sin Keš.

Ipak, par je odlučio da pruži šansu svojoj ljubavi, venčali su se i sastavili porodice. 

– Svi su mislili kako sam luda. Govorili su mi da je 20 godina stariji od mene, da ima troje dece, da nisam razmišljala… – priznala je Kristl.

Vremenom su stvari došle na svoje mesto posebno sa decom. Par i dalje angažuje dadilju, ali o tome strogo vodi račina Kristl, a Ben je nikad nije upoznao.

– Znala sam kako sam upoznala svog muža. Ne želim da ga izgubim zato je bolje da ni ne zna ko nam čuva decu – iskrena je bila Kristl.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE