Radio BalkanFox

Novčanik neće moći da zatvore od para

Godišnji horoskop drevnih Maja tvrdi da će tri znaka imati sreće do kraja ove godine. Sledećima se smeši sreća na planu ljubavi, ali i finansija.

Zmija (2. april – 29. april)

Pripadnici znaka Zmije imaju sjajne vesti za kraj 2024. godine. Nakon izazova sa novcem na početku godine, dolazi preokret. Njihove ideje počinju da se ostvaruju, i to više nego uspešno. Već ove jeseni će biti više nego zadovoljni postignutim, a „zlatni niz“ se nastavlja do kraja godine.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ko može da očekuje ljubav do kraja godine

Finansijski problemi će biti rešeni, a novčanik će biti debeli, a šteka u banci pozamašna.

Šišmiš (26. jul – 22. avgust)

Predstavnici znaka Šišmiša imaju razloga za veliko oduševljenje jer će pronaći srodnu dušu u 2024. godini. Njihova dugogodišnja potraga za ljubavlju će konačno biti nagrađena, jer će upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu. Nova veza će doneti poverenje, podršku i strast, spojene u jednoj osobi, što su oduvek želeli. Ovo će biti veza o kojoj su celog života maštali, i savetuje se da ne oklevaju, već da se otisnu u avanturu i kažu „da“.

Gušter (13. decembar – 9. januar)

Pripadnici znaka Guštera mogu da očekuju sklad, mir i duhovni preobražaj koji će im otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšaju kvalitet svog života do kraja 2024. godine. Finansijska situacija će biti izuzetno povoljna od jeseni, pružajući im odličnu priliku da uvećaju budžet i čak prištede za neka lepa putovanja. Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi gde će pripadnici ovog znaka ostaviti iza sebe toksične odnose i ljude koji su ih povređivali, otvarajući vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi i sumnji. Ovo će ih ostaviti preporođenim, bez tuge, i spremnim za nove početke, prenosi Krstarica.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE