Radio BalkanFox

„Balasane“ je poza u seksu koja će vas baciti na kolena! Nećete moći da je se zasitite!

Balasana, ili „poza deteta“, predstavlja savršeni spoj opuštanja i senzualnosti. Ova umirujuća poza ne samo da oslobađa napetost u telu, već i budi strast i senzualnu energiju.

Balasana, poznata kao „poza deteta“, predstavlja savršeni izbor za sve one koji žele da otkriju svoju unutrašnju senzualnost, bez obzira na to da li već praktikuju jogu ili ne.

Ova poza će vas prijatno iznenaditi svojom sposobnošću da pruži užitak i opuštanje.

Prednosti ove poze

Ova poza je posebno pogodna za osobe koje se suočavaju s problemima sa leđima, jer se fokusira na istezanje ovog dela tela. Osim što doprinosi fizičkom opuštanju, „balasana“ nudi i mentalno smirivanje. Često se koristi kao neutralna poza u okviru joge, pružajući vam priliku za odmor nakon napornijih vežbi. 

Foto: Shuterstock

 

Kako se izvodi

Potrebno je da partnerka legne na ravnu površinu, odnosno pod, tako što će noge saviti u kolenima, ali ih raširiti tako da se nožni prsti dodiruju.

Čelo treba da je naslonjeno na pod a ruke ispružene ispred, ili, radi bolje potpore, možete se uhvatititi za nešto ispred vas – nogice od kreveta ili slično.

Telo treba da vam je potpuno opušteno.

Partner penetrira sa zadnje strane, tako što je blago pomera ka napred, a sjajno je što kod ove poze, žena sama bira koliko duboko i snažno želi da idete. Takođe, partnerku možete maziti ili masirati u isto vreme, što dodatno podstiče uživanje.

Takođe, u ovoj pozi, veće su šanse da će doživeti orgazam. Uostalom, pokušajte i sami. Možete doživeti neverovatno iskustvo.

 



4 najveće greške koje muškarci prave u krevetu! Žene se zbog njih gase i beže

Ljubav

Ekspert za seks, Dejvid Smit, upozorava na četiri ključne greške koje često pravimo u spavaćoj sobi. Uz nekoliko jednostavnih promena, možete povratiti strast i poboljšati intimnost sa partnerkom.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE