Radio BalkanFox

Ima da ga iseckam i spakujem u kesice“ Ana Nikolić šokirala sve izjavom o Raletu: „Nisam za zaje*anciju!

Pevačica Ana Nikolić nedavno je privukla pažnju medija kada je objavila da je raskinula sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, ali ubrzo nakon toga su se pomirili.

Ana je otvoreno govorila o njihovom turbulentnom odnosu, govoreći da često dolazi do raskida, ali i pomirenja.

– Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava – rekla je pevačica.

Osim o vezi, Ana je govorila i o svojim planovima za veliki solistički koncert u Beogradu.

– Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više – rekla je Ana.

Međutim, pevačica je ponovo šokirala izjavom o Raletu.

Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše – istakla je pevačica u emisiji „Premijera vikend specijal“.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE