Radio BalkanFox

Drama u „Komšiluku“: Katarina i Aleksa oduvali konkurenciju

U ovonedeljnoj epizodi zabavne kulinarske emisije „Komšiluk“ na Kurir televiziji, timovi su se hrabro borili za svoje mesto u takmičenju, a na meniju su bili crnogorski popeci, vitaminska salata i tartar sos. Voditelji Raša Vlačić i Mirka Vasiljević pratili su kako se dva tima bore sa kulinarskim izazovima, a atmosferu je obeležila zdrava doza takmičarskog duha, smeha, i, naravno, kulinarskih zapleta.

Takmičenje su otvorili Katarina i Aleksa kao tim 1, dok su makedonci Nikola i Aleksandar činili tim 2. Zadaci nisu bili nimalo laki – da bi savršeno spremili popeke i prateće đakonije, takmičari su morali da se oslone na svoje kulinarsko znanje, ali i snalažljivost tokom nabavke.

Sequence 04.00_09_18_11.Still004.jpg

Kurir Televizija 

Tokom kviza, gde svaki tačan odgovor donosi više vremena za nabavku, tim 1 je briljirao sa dva tačna odgovora, što im je omogućilo 80 sekundi za nabavku i čak tri dodatne namirnice preko osnovnog spiska. Tim 2, nažalost, nije bio toliko uspešan, pa su se morali zadovoljiti sa 60 sekundi i jednom dodatnom namirnicom. Trka kroz mini market bila je napeta, ali je tim 1 očigledno iskoristio dodatno vreme i namirnice na pravi način.

Sequence 04.00_43_23_18.Still006.jpg

Kurir Televizija 

Tokom ocenjivanja jela, takmičari i voditelji su bili jasni – tim 1 je „pokosio“ konkurenciju. Njihovi crnogorski popeci su dobili pohvale za savršeno spremljeno meso i vitaminsku salatu, dok je tim 2 zapeo oko ključnog dela zadatka – nisu uspeli da naprave popeke kako treba. Da stvar bude još zanimljivija, tim 2 je salatu poslužio tokom kuvanja kao zakusku, što je dodatno zbunilo komšije.

Sequence 04.00_38_28_05.Still003.jpg

Kurir Televizija 

Na rang listi, Katarina i Aleksa sada vode sa 5 poena, dok Nikola i Aleksandar imaju 1 poen. Vesna i Igor, kao i Ena i Đorđe, još čekaju svoju šansu sa 0 poena, dok Zorana i Dragana takođe stoje sa 1 poenom.

Sequence 04.00_44_15_14.Still002.jpg

Kurir Televizija 

Sve u svemu, uz miris popeka i veselu atmosferu, prvi dan ove nedelje protekao je uz mnogo smeha, ali i poneki kulinarski gaf. Iako je tim 1 zasluženo pobedio, borba se nastavlja, a pred nama su još mnogi izazovi, jer „Komšiluk“ ne bi bio to što jeste bez zabavnih zapleta i uzbudljive kulinarske akcije!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir televizija Proglašenje pobednika zabavne kulinarske emisije „Komšiluk“


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE