Radio BalkanFox

ZAHVALNA SAM ZA OKRUŽENJE U KOJEM SAM ODRASLA“ Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina uputila ocu emotivne reči: „Imam snažnu očevu figuru

Nina Denda

|

Ema Cepter (23), usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, živi život iz snova i važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji.

Ema i Filip Cepter

Ema i Filip Cepter • screenshot




Sada se Ema javno, putem svog Instagram naloga obratila ocu, i uputila mu emotivne reči.

Ema Ceper i Filip Cepter

Ema Ceper i Filip Cepter

– Bilo bi ponižavajuće reći samo da sam ponosna na tebe. Zahvalna sam i uvek ću biti zahvalna za okruženje u kojem sam odrastala i što imam tako snažnu očevu figuru da vodi, ne samo mene, već i ogroman broj ljudi u koje je verovao – napisala je ona između ostalog.

Cepter ima dva aviona

Carstvo Filipa Ceptera koje gradi više od tri decenije, prostire se na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dve stotine hiljada ljudi. Kompanija mu donosi oko milijardu evra profita godišnje.

Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svako ko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Dešava se i da spavam u njima – istakao je on jednom prilikom za „Lepotu i zdravlje“.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE