Radio BalkanFox

Dečak sa fotografije je danas poznati voditelj, nikada nećete pogoditi o kome je reč

Nina Denda

|

Koliko se tokom godina menjamo svedoče naše fotografije iz mladosti, a ovaj dečak danas je uspešan voditelj kojeg svi znate.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić • Instagram / screenshot




On se kao radio-voditelj oprobao još kao tinejdžer, a potom je po preseljenju u Beograd nastavio da radi na tada veoma popularnom gradskom „Radiju 202“, gde je pokazao zavidno umeće.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić

Njegov talenat nije promakao upravi Radio-televizije Srbije, koja ga je ubrzo uvrstila među svoja lica, a talenat za novinarski posao nasledio je od oca koji je bio jedan od najcenjenijih u ovoj branši. Ipak, prerano je nastradao, davne 1991. godine na ratištu, a strašne vesti prvi je primio upravo njegov sin koji ne krije ni dan-danas da mu je to najveća životna trauma.

Godinama radi na televiziji „Pink“, gde ima svoju autorsku emsiju koja beleži nezapamćene rekorde gledanosti svakog utorka.Bio je u braku sa modelom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju, a prethodne godine u tajnosti se oženio koleginicom Minom Naumović, koja mu je 9. marta ove godine podarila drugog naslednika, Peruna.

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

Sada već znate sigurno o kome je reč. I da, pogodili ste, u pitanju je autor emisije „AmiG show“ Ognjen Amidžić.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE