Radio BalkanFox

Danica Crnogorčević ne želi da predstavlja Crnu Goru na Evroviziji

Vest da se Crna Gora sledeće godine vraća na Evroviziju, izazvala je pažnju celokupne balkanske javnosti, a pogotovu nakon informacija da će se na njihovom izboru predstavnika takmičiti Danica Crnogorčević, ali i Jadranka Barjaktarović.

I nakon što se prva oglasila Jadranka, i otkrila da se ipak neće takmičiti, sada se oglasila i Danica.

Kako je navela, ni ona se neće takmičiti na crnogorskom izboru za predstavnika na Evroviziji 2025.

Iako je dobila poziv od organizatora, otkrila je da „nema želju da predstavlja Crnu Goru“, a svoje zvanično saopštenje objavila je na Instagram storiju.

– Dragi ljudi, imam dužnost posle nekih naslova da vas obavestim da se nisam prijavila na takmičenje „Pesma Evrovizije“, niti imam želju, niti je to u fokusu mog interesovanja. Poziv jesmo dobili, ali nismo prihvatili. Srećno svim učesnicima. Veliki pozdrav za sve! – napisala je Danica Crnogorčević.

Podsetimo, Montesong zajednički organizuju Javni servis Crne Gore i Udruženje estradnih umetnika i izvođača. Montesong 2024, kako su najavili organizatori, pobednika će dobiti kombinacijom glasova stručnog žirija i publike. Stručni žiri na Montesongu biće sastavljen od renomiranih muzičkih profesionalaca, medijskih stvaralaca i predstavnika organizacija koje prate Eurosong.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE