Radio BalkanFox

Odluka Nikole Jokića je nepokolebljiva

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Nikola Jokić ima posebnu amajliju. Zvezda “Nagetsa” iz Denvera u braku je sa lepom Natalijom, ali ne može uvek da nosi burmu.

Pošto mu prsten smeta dok hvata lopte na treningu ili meču, ovaj komad nakita je u tim trenucima prvo bio zakačen na njegovim pertlama, a potom ga je nosio u pregradi na patikama koja je bila specijano napravljena za burmu.

odluka nikole jokića

Dusan Milenkovic/ATAImages

Međutim, odluka Nikole Jokića da na utakmicama više ne nosi venčani prsten mnoge je ostavila u čudu, a bilo je i onih koji su se zabrinuli da nešto u njegovom braku ne štima.

Sudeći po video snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama odluka Nikole Jokića je opravdana. Naime, na pitanje novinara da li će nastaviti na terenu da nosi svoju amajliju naš najbolji košarkaš dao je konačan odgovor, a potom i objašnjenje.

– Više neću nositi burmu na utakmicama. Izgubio sam drugi prsten koji mi je supruga dala, tako da to više neće biti tradicija – objasnio je on.

Podsećanja radi, Nikola i Natalija Jokić su u oktobru 2020. godine razmenili bračne zavete, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Ognjena.

Bračni partneri uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a pol bebe još nije poznat javnosti.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE