Radio BalkanFox

Peti Vulkanov sajam knjiga od 10. do 20. oktobra

Vulkan izdavaštvo s ponosom najavljuje peti Vulkanov sajam knjiga, koji će se od 10. do 20. oktobra održati u 31 knjižari Vulkan širom Srbije i putem dva sajta vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs

Tokom ove manifestacije, koja je postala pravi praznik književnosti, ljubitelji knjiga moći će da uživaju u bogatoj ponudi naslova svih žanrova, koje mogu nabaviti po specijalnim cenama – od bestselera svetske i domaće književnosti, preko klasičnih dela do inspirativnih priručnika.

Ove godine, Vulkan izdavaštvo predstavlja najnovije delo Stivena Kinga. Trilogijom Gvendi majstor horora ponovo se vratio da istraži granice između želja i straha. Pripremite se za napetu avanturu koja će vam hladiti krv u žilama i postaviti pitanja o prirodi ljudske pohlepe i hrabrosti. Za najveće obožavaoce Kinga Vulkan je pripremio i izvanredno delo Beva Vinsenta – Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja koje predstavlja istoriju piščevih izazova, trijumfa, manje poznatih priča, uspešnih ekranizacija i drugih ključnih trenutaka. Znanje o svom omiljenom piscu i „kralju horora“ možete dopunite polaskom na ovo informativno i uzbudljivo putovanje kroz njegova najpoznatija dela.

vulkan

Promo

 

 

Jedan od najsvetlijih glasova savremene književnosti Miodrag Majić svojim novim delom nas vodi na putovanje kroz lavirint ljudskih emocija i unutrašnjih borbi. Kroz priču o penzionisanom oficiru koji kreće na putovanje ka samootkrivanju, Pod tuđim suncem istražuje univerzalne teme izgubljenosti i potrage za smislom. Glasovi novih junaka odjekivaće snažno u vama i kada sklopite korice, zato što ćete u njihovim pričama prepoznati stvarnost naših dana, ali i sudbine pojedinaca koji ne odustaju od svojih istina i kada im život dodeli ulogu gubitnika.

vulkan

Promo

 

Knjiga koja je samo dve godine nakon objavljivanja ušla na listu 100 najboljih knjiga XXI veka Njujork tajmsa – Sutra, i sutra, i sutra amеričke spisateljice i scеnaristkinje Gabrijеle Zеvin je oda našoj potrebi da volimo i budemo voljeni, ljubavno pismo životu sa svim njegovim lepotama i izazovima.

Jedan od najistaknutijih italijanskih pisaca Nikolo Amaniti sa novom knjigom Intimni život vraća se britkiji, zabavniji i romantičniji nego ikada i u ovoj dirljivoj tragikomediji istražuje skrivene strahove i želje jedne žene, navodeći nas da razmišljamo o zbunjujućem svetu u kojem živimo.

Ljubitelji klasika moći će da se upuste u duboku analizu Zločina i kazne Fjodora Dostojevskog, romana koji postavlja večna pitanja o ljudskoj savesti, etici i posledicama naših dela.

Vulkan izdavaštvo je objavilo i edukativne naslove koji će obogatiti kako mlade, tako i odrasle čitaoce. Danas, kada često ignorišemo sitne rane koje nas oblikuju, priručnik dr Meg Arol Male traume predstavlja ključni korak ka razumevanju i emocionalnom isceljenju.

Knjige za decu kao što su Sadi i Sjaj oduševiće mlade istraživače i podstaći ih da se povežu s prirodom i svemirom na dublji način. Ove edukativne knjige pozivaju decu da istraže tajne biljaka i zvezda, čime se razvija njihova radoznalost i ljubav prema učenju.

Ispričan u žargonu i sa određenom dozom humora, fantastično ilustrovan serijal iz pera Dejva Pilkija bogatiji je za još jedan naslov o omiljenom superheroju. Urnebesno duhovit, grafički roman Dogmen: Sluzavka 22 donosi još uzbudljivije avanture voljenog borca za pravdu.

Male avanturiste obradovaće novi naslov iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka, koji će im zagolicati maštu i nasmejati ih do suza. Otkrijte šta se krije među Čokoladnim brežuljcima i pripremite se za fantastična iznenađenja!

Vulkan izdavaštvo vas poziva da se pridružite ovom književnom spektaklu! Vulkanov sajam knjiga je savršena prilika da proširite svoju biblioteku i obogatite svoje znanje. Zakoračite u svet knjiga, mašte i inspiracije – na sajtovima vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs i u 31 knjižari Vulkan čeka vas prava književna čarolija sa popustima do čak 70%.

 Dostava akcijskih naslova kupljenih putem sajta vulkani.rs u periodu od 10. do 20. oktobra na teritoriji Srbije je besplatna!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE