Radio BalkanFox

Lorde sa masnicom na oku


Novinarstvo nikad ne spava, te mi zato uvek budnim okom pratimo dešavanja kako u regionu, tako i u svetu. Udarna vest na našoj listi ove sedmice sadrži šokantne slike koje od juče kruže internetom, a na njima je čuvena pevačica i kantautorka- Lorde.

Slike koje su izazvale pometnju nisu provokativne prirode, kao što bi se dalo pretpostaviti s obzirom na navike slavnih ličnosti, već je u pitanju nešto mnogo alarmantnije.

Pevačica, koja vuče korene sa Balkana, je juče, 30. septembra objavila fotografije koje su digle njene fanove na noge. Na objavi na Instagramu (jedinoj na njenom profilu) su bile slike na kojima je pevačica imala masnicu na oku. 

U opisu objave je napisala: ,,DYHTS?“, i dodala nekoliko zagonetnih simbola.

Pregledom njene galerije fotografija smo otkrili da ova skraćenica znači ,,Do you have the stones?“ (srp. ,,Imate li kamenje?“), jer je to pisalo na njenom kačketu. Međutim, to nije objasnilo masnicu na njenom oku.

Malo je reći da su ove slike uznemirile fanove. Oni su odmah pojurili kao odeljku za komentarisanje kako bi saznali o čemu je reč.

,,Nadam se da se samo slučajno udarila“, napisao je jedan, dok je drugi prokomentarisao: ,,Šta joj se desilo?“

 

 

Treći je dodao: ,,Izgleda da je imala problema. Nadam se da je u redu.“

Lorde je sa pevačicom Čarli XCX nedavno doživela neverovatan uspeh zahvaljujući hit pesmi ,,The girl, so confusing“, koja je pomirila dve zvezde između kojih je godinama bujala netrpeljivost. 

Čarli i Lorde su zbog njihove sličnosti često poredili tokom zajedničkog vrhunca u njihovim karijerama u periodu 2010-ih, što je izazvalo blagu potrebu za nadmetanjem. Ipak, Čarli je želela da ostane u dobrim odnosima sa Lorde, ali Lorde je tada prolazila kroz težak period u životu, te nije želela da bude viđena u javnosti i odbijala je da se slika.

 

 

Čarli je takođe svojevremeno u intervjuu za Roling Stoun priznala da je bila ljubomorna na uspeh koji je Lorde stekla zahvaljujući njenoj pesmi ,,Royals“ iz 2013. godine.

Pesma ,,The girl, so confusing“ je stavila tačku na ovaj nesporazum tako što je Čarli pozvala Lorde da učestvuje u njenoj pesmi i tako zajedno razreše problem koji se često javlja među prijateljima. 

Lorde je prošle sedmice iznenadila fanove kada se pojavila na koncertu Čarli XCX i otpevala pomenutu pesmu u Medison Skver Gardenu.

Podsećamo, Lorde je 2022. godine postala tema domaćih medija s obzirom na to da joj je njena porodica iz Gornjeg Milanovca uputila javni apel da dođe u Srbiju jer bez njenog prisustva ne mogu da reše sudski spor oko imovine koja je ostala iza njenog dede.

 

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE